Ελλάδα

Θρίλερ Πάτρας: Το τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ιατροδικαστή μέσα από τη φυλακή

Η προφυλακισμένη κατηγορούμενη φέρεται να ρωτούσε τον ιατροδικαστή για την κεταμίνη

Το τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ιατροδικαστή
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία νέα αποκάλυψη ήρθε στο φως για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Ο ιατροδικαστής Θεσσαλίας, Χρήστος Κραββαρίτης, μίλησε για την επικοινωνία που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου που είναι προσωρινά κρατούμενη στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού.

Η προφυλακισμένη κατηγορούμενη μίλησε μαζί του δύο φορές μέσα από τον Κορυδαλλό. Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη επικοινωνία διά μέσω των δικηγόρων της, συνέβη ανήμερα της σύλληψής της, στα τέλη του περασμένου Μαρτίου.

Τότε, της είχε πει ότι δεν έβλεπε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας. Η δεύτερη έγινε ενώ η 33χρονη ήταν προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

«Με ρώτησε για την κεταμίνη ένα μήνα μετά τον εγκλεισμό της»

«Την ημέρα που εξέτασα τις δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις των κοριτσιών ήταν η ημέρα που συνελήφθη η 33χρονη» ανέφερε ο κ. Κραββαρίτης μιλώντας στην εκπομπή Tlive. και πρόσθεσε: «Όταν διάβασα τους ιατροδικαστικούς φακέλους της Μαλένας και της Ίριδας κατά σύμπτωση μου τηλεφώνησε η κατηγορουμένη. Της είπα ότι δεν χρειάζεται τεχνικός σύμβουλος γιατί εφόσον οι συνάδελφοι εμμείνουν σε αυτές τις εκθέσεις, νομίζω ότι όλα τα ευρήματα συγκλείνουν σε ένα παθολογικό αποτέλεσμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνει κάποιους ανθρώπους με αυτή την ιδιότητα».

«Έναν μήνα μετά τον εγκλεισμό της ενώ ήταν προσωρινά κρατούμενη, με ρώτησε για την κεταμίνη. Ήθελε κάποιες πληροφορίες. Ήταν καλοκαίρι, νομίζω Ιούλιος» είπε στη συνέχεια ο κ. Κραββαρίτης, ο οποίος δεν θέλησε να πει περισσότερα λόγω προσωπικών δεδομένων.

Δείτε επίσης