Ελλάδα

Ν. Σμύρνη: Μπήκε στο σπίτι του... και έπιασε στα «πράσα» τους ληστές στο σαλόνι του

Κατάφεραν να το σκάσουν με τα λιγοστά κλοπιμαία που πρόλαβαν να αρπάξουν

Ν. Σμύρνη: Μπήκε στο σπίτι του... και έπιασε στα «πράσα» τους ληστές στο σαλόνι του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στα «πράσα» μέσα στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη, έπιασε χθες το απόγευμα ένας 40χρονος δύο κακοποιούς, οι οποίοι τον χτύπησαν για να μπορέσουν να διαφύγουν.

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr είχαν τρυπώσει σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στην οδό Αρτάκης. Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, με κλειδί πασπαρτού, άνοιξαν την πόρτα και εισήλθαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος. Και ενώ ερευνούσαν τα δωμάτια, επέστρεφε ο 40χρονος ιδιοκτήτης στην οικία του και τους βρήκε στο σαλόνι.

Οι ληστές όταν τον είδαν του επιτέθηκαν, τον έσπρωξαν, τον έριξαν στο πάτωμα και έφυγαν με τα λιγοστά κλοπιμαία που πρόλαβαν να αρπάξουν. Κατέβηκαν τις σκάλες τρέχοντας, βγήκαν από την πολυκατοικία και χάθηκαν στα στενά της περιοχής.

Ο 40χρονος ενημέρωσε την αστυνομία και στην οδό Αρτάκης έφτασαν δικυκλιστές της ΔΙ. ΑΣ, στους οποίους περιέγραψε τα χαρακτηριστικά των δραστών

. Μέσω ασυρμάτου ενημερώθηκαν για τη ληστεία και τα υπόλοιπα πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της ΔΙ. ΑΣ που βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή, έγιναν αναζητήσεις, αλλά δεν βρέθηκαν οι δύο κακοποιοί.

Η Ασφάλεια Νέας Σμύρνης, ψάχνει οπτικό υλικό από κάμερες γειτονικών οικιών και καταστημάτων που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Δείτε επίσης