Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ενώπιον της ανακρίτριας η αδερφή της για τους θανάτους της Μαλένας και της 'Ιριδας

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για πρώτη φορά χωρίς τη μητέρα της και το σύντροφο της μητέρας της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ενώπιον της ανακρίτριας η αδερφή της για τους θανάτους της Μαλένας και της 'Ιριδας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέες εξελίξεις «τρέχουν» στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Το πρωί της Δευτέρας η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, εμφανίστηκε στην 35η τακτική ανακρίτρια, Ευγενία Τζωρτζάτου.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου καταθέτει στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση με τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της 34χρονης κατηγορούμενης, Μαλένας και Ίριδας.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως όταν πέθανε η Ίριδα στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, η μόνη που βρισκόταν μαζί με την προφυλακισμένη σήμερα κατηγορούμενη, ήταν η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η ίδια βρέθηκε στην πρώην Σχολή Ευελπίδων για πρώτη φορά χωρίς τη μητέρα της και το σύντροφό της μητέρας της. Συνοδευόταν μόνο από τον συνήγορό της, ο οποίος δεν επιτρέπεται να είναι παρών κατά την εξέταση της εντολέως του από την ανακρίτρια.

Ντυμένη στα μαύρα και με μαύρη μάσκα προστασίας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Δείτε επίσης