Ελλάδα

Κολωνός: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 53χρονος βιαστής - Ψάχνουν και για άλλα θύματά του

Έφυγε αμίλητος από το γραφείο του ανακριτή - Προθεσμία πήρε και ο συγκατηγορούμενός του - Έκανε deal με παιδεραστές παριστάνοντας την ανήλικη μέσω Social - Τη βίαζε και την απειλούσε για να μην μλήσει

Κολωνός: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 53χορονος βιαστής - Ψάχνουν και για άλλα θύματά του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε πριν από λίγο ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε επί 4 μήνες και εξέδιδε 12χρονη από τον Κολωνό.

Ο κατηγορούμενος αποχώρησε αμίλητος από το ανακριτικό γραφείο και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων. Προθεσμία για αύριο ζήτησε και ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του 53χρονου.

Συνομιλούσε με τους πελάτες - παιδεραστές ως «νεαρή μαθήτρια»

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν στο πανελλήνιο οι αποκαλύψεις που έρχονται στο προσκήνιο για τις αρρωστημένες πράξεις του 53χρονου, ο οποίος διατηρεί κατάστημα λιανικής πώλησης χαρτικών στην περιοχή, όπου δούλευε η μητέρα του θύματος και κάποιες φορές μαζί της και η ανήλικη.

Ο δράστης είχε ψεύτικο προφίλ με άπειρα βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης. Τα χρησιμοποιούσε για να συνομιλεί με παιδεραστές και να την εκδίδει για 50-70 ευρώ.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 53χρονος είχε πλησιάζει το κοριτσάκι στις αρχές του έτους και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, για να την απειλεί στη συνέχεια ώστε να μη μιλήσει πουθενά για τις αποτρόπαιες πράξεις του και για όσα βίωνε στα χέρια του.

Ο κατηγορούμενος διαχειριζόταν τα προφίλ του κοριτσιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μιλούσε σε διάφορα γκρουπ παιδεραστών, παριστάνοντας πως είναι η νεαρή μαθήτρια.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχουν πέσει και άλλα παιδιά θύματά του

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου από τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής έδειξε ότι ο 53χρονος είχε δεχτεί, μέσω του site στο οποίο αναρτούσε τα βίντεο με τους βιασμούς της ανήλικης, 213 τηλεφωνικές κλήσεις, από εν δυνάμει πελάτες.

Από τον Ιούνιο ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη

Ο εφιάλτης της 12χρονης ξεκίνησε από τον περασμένο Ιούνιο.

Τον πρώτο καιρό, σύμφωνα με την κατάθεση του παιδιού στους αστυνομικούς, όταν ήταν μόνοι τους στο μαγαζί θώπευε την 12χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Όπως φέρεται να είπε η ανήλικη, την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά. Όταν δεν ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αμοιβής.

«Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές.

Πως αποκαλύφθηκε οι αρρωστημένες πράξεις του

Η φρίκη για την 12χρονη είχε ξεκινήσει από τον Απρίλιο έως και τον Αύγουστο, όταν και πήγε διακοπές. Τότε η 12χρονη είχε επισκεφθεί ένα συγγενικό της πρόσωπο στη Λευκάδα και έδειχνε να είναι συνεχώς απασχολημένη με το κινητό της τηλέφωνο. Αυτό το γεγονός προβλημάτισε το συγγενικό της πρόσωπο, που κατάφερε να βρει το κινητό της ανήλικης, σε κάποια στιγμή που εκείνη έλειπε από το σπίτι, και να πάθει σοκ από όσα διάβασε και είδε.

Άμεσα ενημέρωσε τη μητέρα της, που εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου που την εξέδιδε και από εκεί τη γνώρισε για τα όσα εντόπισε στο κινητή της 12χρονης.

«Αμέσως μόλις το αντιλήφθηκαν πήραν το παιδί, πήγαν στη ΓΑΔΑ και έκαναν καταγγελία. Θεωρώ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την Αστυνομία. Έχουν δέσει πολύ καλά την υπόθεση, ασχολούνται μαζί της περίπου ένα μήνα και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που είχε ησυχάσει ο δράστης και θεωρούσε ότι δεν θα αποκαλυφθεί», είπε η δικηγόρος της οικογένειας.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος άρχισαν να παρακολουθούν στενά τον 53χρονο. Εντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης ενώ είδαν τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με την 12χρονη.

Βγήκε ένταλμα σύλληψης και του φόρεσαν χειροπέδες. Μαζί με τον 53χρονο συνελήφθη και ένας 42χρονος που τον πλήρωνε για να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί. Και οι 2 κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις.

Πως γνώρισε τη 12χρονη

Ο 53χρονος μέσω ψεύτικου προφίλ που είχε φτιάξει μέσω κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούσε να προσελκύσει πελάτες για την ανήλικη.

Έτσι, εντοπίστηκε ένας 42χρονος που έναντι αμοιβής είχε κακοποιήσει και εκείνος σεξουαλικά το κορίτσι. Οι δύο άνδρες, αφού πήγαν στον εισαγγελέα το Σάββατο, θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν (βιασμό, μαστροπεία και πορνογραφία).

Δείτε επίσης