Ελλάδα

Θείος 12χρονης: «Έτσι ανακαλύψαμε τον βιαστή» - «Είδαμε τα μηνύματα του και μάς σηκώθηκαν οι τρίχες»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του θείου της μικρής από τον Κολωνό

Θείος 12χρονης: «Έτσι ανακαλύψαμε τον σάτυρο»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι στα χέρια του 53χρονου φερόμενου ως βιαστή της. Ο θείος του θύματος, ο οποίος μαζί με την αδελφή του ανακάλυψαν τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στην 12χρονη, μίλησαν στο protothema.gr και οι διάλογοι σοκάρουν.

«Μαζί με την αδελφή μου πήραμε το κινητό και ανακαλύψαμε αυτό το απίστευτο πράγμα, με το κάθαρμα. Η αδελφή μου το είδε, στην Λευκάδα βασικά. Είδε να την παίρνει αυτός και να ζητάει να πάει στο μαγαζί. Και ‘που είσαι;’ και ‘μωρό μου’, και ‘τι κάνεις;’ Και μας σηκώθηκαν οι τρίχες. Βασικά, δεν το περιμέναμε γιατί εγώ αυτόν τον έβλεπα. Και στο λόφο, και εδώ και παντού, τον ήξερα χρόνια. Και πριν ανοίξει αυτό το μαγαζί», λέει ο θείος της 12χρονης, ενώ μια φορά την έπιασε να μιλάει στο τηλέφωνο με έναν αλλοδαπό.

«Είχε χαθεί δύο ώρες μια φορά, μετά κατά λάθος άκουσα να της μιλάει ένας Πακιστανός και να λέει δωσ’ μου 50 ευρώ, πάρε 60’. Της λέω ‘τι γίνεται;’. Και λέει ‘κάνεις λάθος θείε, έδινα ένα κινητό’. Δεν κατάλαβα τίποτα, δεν είχα δει εγώ άνδρες μεγάλους. Αυτός κάπου αλλού τα κανόνιζε τα ραντεβού του», αποκαλύπτει.

«Ήταν πολλά τα μηνύματα, από 240 άτομα. Αυτός έλεγε ότι είναι 16χρονη. Έλεγε στους άλλους ότι είναι 16χρονη, ότι είναι ορφανή. Δεν έχει γονείς, τέτοια πράγματα. Αυτός την παρέσυρε αλλιώς, βρήκε με τα οικονομικά», καταγγέλλει ο θείος του θύματος.

«Το αποπλάνησε το κοριτσάκι. Πήγαινα και εγώ πλατεία, έβλεπα, την κυνήγαγα τη μικρή. Την ξανάβαζα μέσα, μετά την έχανα ξανά.
Ρώταγα τα άλλα τα μικρά εδώ, δεν ήξεραν τίποτα. ‘Κάπου πήγε η (...), πετάχτηκε’, έλεγαν. Το είχα δει, είχε αλλάξει η συμπεριφορά του εντελώς. Μετά το έπαιρναν το κορίτσι 1 η ώρα. Έλεγα στους γονείς της ‘γιατί το παίρνουν 1 η ώρα’ και μου έλεγαν ‘μιλάει...’ Μετά όταν είδα εγώ με την αδελφή μου το κινητό πάθαμε πλάκα»
.

Ο συγγενής της 12χρονης, περιέγραψε και τη δεινή, οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η οικογένεια και εκμεταλλεύτηκε ο 53χρονος. «Πάθαμε τρακ, πάθαμε τρακ. Ήδη η οικογένεια ζούσε με ένα επίδομα κάθε 3 μήνες. Το κορίτσι μετά έφυγε και από το σχολείο, το έψαχνα. Δεν συμβαίνουν αυτά, σαν τρομοκρατημένη ήταν. Ήταν νευριασμένο το παιδί, είχε αλλάξει η συμπεριφορά του ολόκληρη. Το κορίτσι το είχαμε, πήγαινε καράτε, είχε πάρει ζώνες και έλεγα άμα την πειράξει κανένας θα είναι ασφαλής», καταλήγει.

Δείτε επίσης