Ελλάδα

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, δυσκολίες στη Μεσογείων λόγω τροχαίου

Χωρίς τρόλεϊ η Αθήνα από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι. Που εντοπίζονται μεγάλα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε αρκετούς δρόμους του Λεκανοπεδίου της Αττικής παρατηρείται το πρωί της Τετάρτης (12.10) αυξημένη κίνηση. Μάλιστα, ο υπεύθυνος της περιφέρειας Αττικής χαρακτηρίζει το σημερινό πρωιντό το πιο δύσκολο της σημερινής εβδομάδας.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι δυσκολίες αυξάνονται από το γεγονός ότι η Αθήνα θα μείνει χωρίς τρόλεϊ σήμερα (12.10 )απο τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων, οι οποίοι έχουν ως βασικό αίτημά τους την άμεση υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και την αναγνώριση προϋπηρεσίας νεοπροσληφθέντων εργαζομένων, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Αναλυτικότερα, το σημερινό πρωινό δυσκολίες καταγράφηκαν στην λεωφόρο Μεσογείων λόγω τροχαίου στο ύψος του Νομισματοκοπείου και στο ρεύμα προς Σταυρό με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις καθώς η κυκλοφορία για αρκετή ώρα διεξαγόταν από μια λωρίδα.

Στον Κηφισό, που εντοπίζονται τα περισσότερα και σημαντικότερα προβλήματα,παρατηρείται στην άνοδο κίνηση επολύ αυξημένη από το ύψος της Δυρραχίου μέχρι την Αχαρνών. Κίνηση και στην κάθοδο αυξημένη από την Αττική Οδό μέχρι τη λεωφόρο Αθηνών.

Δυσκολίες για τους οδηγούς και στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, την Κατεχάκη από πλατεία Ηλιουπόλεως μέχρι τον Καρέα, στην Ποσειδώνος προς Πειραιά στο ύψος του Αλίμου, στην Συγγρού από Λαγουμιτζή προς Αμαλίας.

Καθυστερήσεις για τα οχήματα που κινούντα και στην Αττική Οδό

Δείτε εδώ live την κίνηση στους δρόμους

Δείτε επίσης