Ελλάδα

Θρίλερ στον Κηφισό: Αυτοπυρπολήθηκε και μετά έκανε «βουτιά» θανάτου από τη γέφυρα

Ο άνδρας σε κατάσταση αμόκ κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, έβαλε φωτιά κι ακολούθως έπεσε στην κοίτη του Κηφισού 

Θρίλερ στον Κηφισό: Αυτοπυρπολήθηκε και μετά έκανε «βουτιά» θανάτου από τη γέφυρα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Κηφισού, με έναν οδηγό αγνώστων λοιπών στοιχείων να σταματάει το αυτοκίνητό του επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Λαχαναγοράς του Ρέντη και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες που τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση, ο οδηγός φέρεται να αυτοπυρπολήθηκε.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο άνδρας σε κατάσταση αμόκ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες διερχομένων, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, έβαλε φωτιά κι ακολούθως φέρεται είτε να έπεσε στην κοίτη του Κηφισού, από ένα ύψος τουλάχιστον 15-20 μέτρων ή από μια πεζογέφυρα που διαπερνά και τα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών κατέληξε και πλέον αναζητούνται τα στοιχεία του από το αυτοκίνητό του, καθώς και οι οικείοι του για να ρίξουν φως στα αίτια που τον οδήγησαν στο κατά τα φαινόμενα απονενοημένο διάβημα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πληρώματα της Άμεσης Δράσης και του ΕΚΑΒ, αποκλείοντας το χώρο, ενώ έχει δημιουργηθεί και τεράστιο μποτιλιάρισμα από την Ποσειδώνος μέχρι και το ύψος της Λαχαναγοράς.

Βουτιά θανάτου

ΚηφισόςΑυτοπυρπολήθηκε Αυτοκίνητο Βουτιά θανάτου

Δείτε επίσης