Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Η θεία της ανήλικης μιλά για τα χυδαία μηνύματα του 53χρονου - «Είμαι σοκαρισμένη», δηλώνει

Η θεία της 12χρονης διαβεβαιώνει ότι «στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν και στηρίζουν τα παιδιά»

Βιασμός 12χρονης: Η θεία της ανήλικης μιλά για τα χυδαία μήνυμα στο κινητό της ανήλικης - «Είμαι σοκαρισμένη», δηλώνει
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Είμαι σοκαρισμένη με όσα ανακάλυψα» δήλωσε η θεία της ανήλικης, που διάβασε με τα ίδια της μάτια τα χυδαία μηνύματα του 53χρονου παιδοβιαστή και άλλων παιδεραστών στο κινητό της 12χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι η εκείνη ήταν, που ενώ το κορίτσι ήταν στη Λευκάδα, την είχε δει να «κοκκινίζει», όταν διάβασε ένα από τα αρρωστημένα μηνύματα που της έστελνε ο 53χρονος κατηγορούμενος.

Τότε, η ίδια πήρε το κινητό τηλέφωνο της 12χρονης,είδε τα μηνύματα του 53χρονου και τα έστειλε στη μητέρα του παιδιού, η οποία έχει δηλώσει ότι τότε ήταν που πήγε στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού.

Η θεία της 12χρονης τονίζει στην σημερινή δήλωσή της ότι μόνο της μέλημα είναι «να προστατέψω την 12χρονη ανηψιά μου και τα υπόλοιπα 7 αδέρφια της. Παρα τα όσα φρικτά έχουν περάσει, πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια».

Στη σκιά, δε, της σύλληψης της μητέρας της 12χρονης για μαστροπεία και του πατέρα του παιδιού για ναρκωτικά, η θεία του κοριτσιού διαβεβαιώνει ότι «στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν και στηρίζουν τα παιδιά και παλεύουν για την ανατροφή τους ακόμα και από το υστέρημά τους».

Απηύθυνε, τέλος, έκκληση στα μέσα ενημέρωσης να μην αναπαράγουν φωτογραφίες της οικογένειας και να δημοσιεύουν πληροφορίες για την ζωή της οικογένειας και των παιδιών.

Συνελήφθη ο πατέρας για μικροποσότητα ναρκωτικών

Στο μεταξύ, νωρίτερα την Πέμπτη συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον ημεδαπό άνδρα, καθώς κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της οικογένειας βρήκαν μικροποσότητα ναρκωτικών.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς είναι ο πατέρας των πέντε εκ των οκτώ παιδιών της 37χρονης. Τα υπόλοιπα τρία παιδιά η 37χρονη τα έκανε με τον νέο της σύντροφο έναν άνδρα Πακιστανικής καταγωγής, όπως λένε οι πληροφορίες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο πατέρας της 12χρονης συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,

Ο συλληφθείς είναι Έλληνας ηλικίας 41 ετών και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Πληοροφορίες αναφέρουν ότι από τα 8 παιδιά της οικογένειας μόνο τα δύο είναι ενήλικα. Τα ενήλικα παιδιά μένουν μαζί με την γιαγιά τους, ενώ τα 6 ανήλικα με εντολή εισαγγελέα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων.

Τα ανήλικα παιδιά αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστή.

Δείτε επίσης