Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικούς μέσα σε περιπολικό - Διώκεται για πλημμελήματα

Δράστης είναι ένας 45χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Ο 45χρονος δράστης διώκεται για πλημμελήματα και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του 45χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς με αιχμηρό αντικείμενο, στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορείται για βία κατά υπαλλήλων, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, εξύβριση, φθορά πραγμάτων που χρησιμεύουν για κοινό όφελος και για παράνομη οπλοφορία.

Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικειο.

Ο άνδρας σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ την ώρα που βρισκόταν σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. έσπασε το διαχωριστικό πλεξιγκλάς και επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε δύο αστυνομικούς (τον οδηγό και τον συνοδηγό), τραυματίζοντάς τους.

Το επεισόδιο έγινε στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος της αερογέφυρας του Κορδελιού και στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις που ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον αλλοδαπό. Οι δύο αστυνομικοί (υπηρετούν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης) μεταφέρθηκαν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, είχε προσαχθεί επειδή σε έλεγχο που προηγήθηκε διαπιστώθηκε πως δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα που δικαιολογούν την παραμονή του στη χώρα.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr , η εικόνα των δυο ανδρων της ΕΛΑΣ, μετά την επίθεση σοκάρει, καθώς φαίνεται πως φέρουν τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό και πολύ κοντά στην καρωτίδα.

Μετά το περιστατικό, στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο ψαλίδια κι ένα κοπίδι.

astynomikoi1

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ2

Δείτε επίσης