Ελλάδα

Σάλος στη Ζαχάρω: Μήνυση επιχειρηματία για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης - Τον κατήγγειλε ο πατέρας της

Ο εισαγγελέας έχει δώσει εντολή για ενδελεχή έρευνα - Φωτογραφίες της ανήλικης στο κινητό του επιχειρηματία

Σάλος στη Ζαχάρω: Μήνυση επιχειρηματία για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης - Τον κατήγγειλε ο πατέρας της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ζαχάρως η είδηση πως ο πατέρας μιας 12χρονης προσήλθε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πύργου όπου κατέθεσε μήνυση εις βάρος επιχειρηματία της πόλης για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης.

Όπως μεταδίδει το protinews.com.gr, από πλευράς του Εισαγγελέα δόθηκε εντολή στους αστυνομικούς του τμήματος Ζαχάρως, να προχωρήσουν σε ενδελεχή έρευνα των καταγγελλόμενων από την πλευρά του πατέρα του 12χρονου κοριτσιού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει πραγματοποιηθεί έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές του φερόμενου ως δράστη, ενώ στο κινητό του εντοπίστηκαν φωτογραφίες της 12χρονης.

Η υπόθεση ωστόσο δεν σταματάει εδώ.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την διερεύνηση της υπόθεσης και προχωρούν ήδη τη διαδικασία της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου του επιχειρηματία, καθώς στην υπόθεση φαίνεται ότι εμπλέκονται ακόμα δύο πρόσωπα.

Παράλληλα αναμένεται να γίνει εξέταση του ανήλικου κοριτσιού, από παιδοψυχολόγο αλλά και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν συντελεστεί εις βάρος της 12χρονης και άλλες αξιόποινες πράξεις και να συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

Δείτε επίσης