Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πώς ο 19χρονος φοιτητής της Νομικής βρέθηκε από το περβάζι... στο κενό

Το σακίδιο πλάτης... τον έσωσε

Θεσσαλονίκη: Πώς ο 19χρονος φοιτητής της Νομικής βρέθηκε από το περβάζι... στο κενό
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με κατάγματα αλλά σε σταθερή κατάσταση βρίσκεται ο 19χρονος φοιτητής που έπεσε νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης (18/10) από τον τρίτο όροφο της Νομικής του ΑΠΘ και νοσηλεύεται στα επείγοντα του νοσοκομείου Παπανικολάου.
Ο φοιτητής έπεσε από τον τρίτο όροφο της Νομικής λίγο μετά τις 14:30 τοι μεσημέρι ενώ παρακολουθούσε μάθημα στο τμήμα Οικονομικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο φοιτητής φέρεται να καθόταν στο περβάζι, καθώς όπως αναφέρουν πηγές του GRTimes η αίθουσα του Πανεπιστημίου ήταν ασφυκτικά γεμάτη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός σώθηκε χάρη στο σακίδιο που φορούσε στην πλάτη του, αλλά και του κλιματιστικού που ανέκοψε την πορεία του προς το έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ, τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου αυτήν την ώρα βρίσκεται στα επείγοντα και υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν πηγές του νοσοκομείου στο GRTimes, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του μιας και βρίσκεται σε διαύγεια και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο φέρει κατάγματα στο σώμα του.

Τέλος, στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στο πλευρό του φοιτητή, βρίσκονται τόσο οι γονείς του, όσο και ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου.

Δείτε επίσης