Ελλάδα

Αθώες ψυχές στα χέρια παιδόφιλων - Τρεις φρικιαστικές υποθέσεις βιασμών μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα

Αποκρουστικές περιγραφές για τον εφιάλτη που ανήλικα ζουν στα χέρια σάτυρων συγκλονίζουν το πανελλήνιο - Στον Πειραιά πα-τέρας βίαζε την ίδια του την κόρη για 3 ολόκληρα χρόνια - Στο «φως» οι παιδόφιλοιι

Αθώες ψυχές στα χέρια παιδόφιλων - Τρεις φρικιαστικές υποθέσεις βιασμών μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η φρίκη που εξαπλώθηκε στο πανελλήνιο από τη συνταρακτική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια, μοιάζει να μην έχει τελειωμό τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με νέες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων να βλέπουν η μία μετά την άλλη το φως της δημοσιότητας.

Το απόγευμα της Δευτέρας, σοκ προκλήθηκε στην περιοχή του Πειραιά, όταν έγινε γνωστό πως ένα κορίτσι 14 ετών, βιαζόταν από τον 54χρονο πατέρα του τα τελευταία 3 χρόνια και συγκεκριμένα από τα 11 του. Ο πατέρας, ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Υπόθεση βιασμού 17χρονης στη Λιβαδειά

Δύο νεαροί, 23 ετών και 26 ετών, συνελήφθησαν για τον βιασμό μίας 17χρονης. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από καταγγελία που υποβλήθηκε στην Ασφάλεια Λιβαδειάς στις 2 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία φέρεται να τελέστηκε ο καταγγελλόμενος βιασμός.

Η ανήλικη ανέφερε στην καταγγελία της πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με έναν από τους δύο νεαρούς και στις 2 Οκτωβρίου συναντήθηκαν στην Λιβαδειά. Πήγαν και βόλτα με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και οι δύο νεαροί, οι οποίοι οδήγησαν την κοπέλα χωρίς τη θέλησή της σε ένα αγροτεμάχιο. Εκεί την βίασαν και οι δύο.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα και μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου σε συνδυασμό με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δύο καταγγελλόμενους ως δράστες.


Παράλληλα, η 17χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαιωσε ότι υπάρχουν ίχνη βιασμού.

Η Ελληνική Αστυνομία ενημερωσε τις αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές για την υπόθεση και ο ανακριτής εξέδωσε εντάλματα για τη σύλληψη των δύο φερομένων ως δραστών.

Για την εκτέλεση των ενταλμάτων πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο Κερατσίνι, όπου και συνελήφθησαν οι δύο νεαροί, οι οποίοι σήμερα αναμενεται να οδηγηθουν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς

Έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο ανδρών που συνελήφθησαν στις 13 Οκτωβρίου, σε περιοχή της Αττικής, για την υπόθεση του βιασμού της ανήλικης.

Πρόκειται για τους:

ΖΩΛΗ Νικόλαο του Εμμανουήλ και της Χαρίκλειας, γεννηθέντα την 27-05-1996 στην Αθήνα Αττικής

Βιαστής

Βιαστές 2

ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ Ηλία - Μιχαήλ του Γεωργίου και της Αθηνάς, γεννηθέντα την 26-05-1999 στην Αθήνα Αττικής.

Λιβαδειά

Σοκ στο Αγρίνιο: Ανακάλυψε τον βιαστή του 4χρονου γιου της μέσα από μία... ζωγραφιά

Μια ζωγραφιά σεξουαλικού περιεχομένου, την οποία σχεδίασε μπροστά στα μάτια της μητέρας του ένα τετράχρονο αγοράκι στο Αγρίνιο, αποκάλυψε στη συνέχεια την φρίκη που ζούσε στα χέρια ενός παιδόφιλου, ο οποίος ήταν γιος της γυναίκας που τον φρόντιζε.

Η μητέρα τρομοκρατημένη πήγε το παιδί της σε παιδοψυχολόγο και εκεί ο μικρός αποκάλυψε τις αρρωστημένες πράξεις του νεαρού στρατιώτη. Η Ασφάλεια Αγρινίου μετά την καταγγελία των γονιών του αγοριού, έκανε έρευνα και έστειλε την δικογραφία στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων. Σήμερα με εισαγγελική διάταξη της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων δόθηκαν στα δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 28χρονου κατηγορούμενου.
Η υπόθεση ασέλγειας εις βάρος του τετράχρονου αγοριού στο Αγρίνιο ήρθε στη δημοσιότητα από την Σοφία Μπεκατώρου, η οποία είχε αναφερθεί στην υπόθεση τον περασμένο Φεβρουάριο. Η ολυμπιονίκης δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες, αλλά οι αστυνομικές αρχές στην πόλη του Αγρινίου, ερευνούσαν ήδη την υπόθεση.

Σχετική ανάρτηση υπάρχει και στο site της, menowmetoo.gr, όπου αναφέρεται:

«Το αγοράκι τα πρωινά έμενε στο σπίτι του, με μια κυρία 52 ετών (νταντά). Στο χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις τουαλέτες. Ξαφνικά παρατηρήσαμε μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία και δε μπορούσαμε να κατανοήσουμε, θεωρώντας ότι το παιδί είναι απόλυτα ασφαλή. Τελικά αποδείχτηκε μετά από καιρό ότι όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο 4 ετών αγοράκι. Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τους έπιασε, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι.

Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει. Τελικά η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής και απεικόνισε όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι και αφορούσαν και τη νταντά και το φαντάρο γιο της. Μετά την πρώτη ζωγραφιά το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές».

Δείτε επίσης