Ελλάδα

Κολωνός: Στην ανακρίτρια οι τρεις παιδοβιαστές που κακοποίησαν σεξουαλικά την 12χρονη

Οι τρεις άνδρες έχουν ταυτοποιηθεί ως «πελάτες» του Μίχου

Κολωνός: Στην ανακρίτρια οι τρεις παιδοβιαστές που κακοποίησαν σεξουαλικά την 12χρονη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό έφθασαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι οι τρεις συλληφθέντες παιδοβιαστές, προκειμένου να απολογηθούν.

Οι τρεις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο ναντι αμοιβής και θα αναπτύξουν τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς τους απέναντι στην βαριά ατηγορία που τους αποδίδεται.

Σημειώνεται ότι οι άνδρες ταυτοποιήθηκαν ως «πελάτες» του Μίχου οι οποίοι πλήρωσαν για να συναντήσουν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια.

Ποιοι είναι οι τρεις συλληφθέντες

Ο πρώτος είναι 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, ανύπαντρος. Αρνείται την πράξη που του αποδίδεται και σύμφωνα με πληροφορίες θα ισχυριστεί σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας πως βρέθηκε δύο φορές με την 12χρονη αλλά ποτέ δεν ήρθε σε ερωτική επαφή μαζί της. Μ

άλιστα σύμφωνα με τον δικηγόρο του έχει κατάθλιψη και δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς λίγο μετά την σύλληψη του, τα ραντεβού τα έκλεισε μέσω chat διαδικτυακής σελίδας γνωριμιών.

Ο δεύτερος είναι ένας 36χρονος, διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά τη σύλληψή του.

Ο 36χρονος ο οποίος είναι και αυτός ανύπαντρος και φέρεται ότι αναγνωρίστηκε από την ανήλικη μέσα από φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί στην δεύτερη κατάθεση της την περασμένη Τετάρτη. Και αυτός φέρεται να ξεκίνησε τις επαφές με το κορίτσι μέσω chat διαδικτυακής σελίδας γνωριμιών.

Ο τρίτος είναι ένας 34χρονος από το Παγκράτι, ο οποίος κατηγορείται πως βίασε τουλάχιστον δύο φορές το κορίτσι έναντι αμοιβής. Και αυτός είναι ανύπαντρος και διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση.

Ο 34χρονος φέρεται να συνομιλούσε και να έκλεινε τα ραντεβού με την 12χρονη, μέσω του ίδιου chat με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους.

Δείτε επίσης