Ελλάδα

Κολωνός: Νέα αποκάλυψη σοκ - Γνωστή χορεύτρια «ψάρευε» τη 12χρονη για τον σάτυρο άντρα της

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης

Κολωνός: Νέα αποκάλυψη σοκ - Γνωστή χορεύτρια «ψάρευε» τη 12χρονη για τον σάτυρο άντρα της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών και Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σχεδόν καθημερινά μεγαλώνει η λίστα των εμπλεκομένων στους οποίους περιλαμβάνεται πλέον και ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλία που βρίσκεται στο στόχαστρο των αρχών, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα θέλησε να «κάνει δώρο» τη 12χρονη, στον άντρα της.

Από τα προφίλ της 12χρονης έχει προκύψει μία συνομιλία με γυναίκα, η οποία ζήτησε να συνευρεθεί η ίδια και ένας φίλος της με την ανήλικη από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στον ALPHA και στην εκπομπή Super Κατερίνα, η γυναίκα, είναι γνωστή χορεύτρια, η οποία φέρεται να προσπαθούσε να... ψαρέψει την 12χρονη, για να την πληρώσει με σκοπό να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα πάθη του συζύγου της.

Η γυναίκα είχε σκοπό να συνευρεθούν και οι τρεις, με την ίδια να έχει τον ρόλο του δολώματος. Αυτή η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν παλιότερα χορεύτρια σε γνωστά στέκια τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλίας.

Αναζητείται άνδρας με ψευδώνυμο «Μιχάλης»

Παράλληλα, οι αρχές αναζητούν άνδρα με το ψευδώνυμο «Μιχάλης», του μαστροπού που εμφανίζεται στις καταθέσεις του κοριτσιού.

Αστυνομικές πηγές διευκρινίζουν πως η 12χρονη δεν έχει δει αυτόν τον «Μιχάλη», τον οποίο όμως αναφέρει στην κατάθεσή της. Αυτή η πληροφορία εξετάζεται από την αστυνομία καθώς εκτιμάται ότι ο «Μιχάλης» μπορεί να είναι ο ίδιος ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που χρησιμοποιούσε αυτό το όνομα για να μπερδέψει την 12χρονη.

Ο «Μιχάλης» θεωρείται πως είναι ένα πρόσωπο το οποίο συνεργάζεται με τον 53χρονο, κλείνει τα «ραντεβού» της 12χρονης, δεν πηγαίνει ποτέ εκείνος μαζί με την μικρή, και δεν παίρνει χρήματα από εκείνον. Ο 53χρονος είναι αυτός που συνοδεύει την 12χρονη στους οίκους ανοχής.

Επίσης διερευνάται το ενδεχόμενο δράσης κυκλώματος μαστροπείας καθώς και το εύρος του. Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι o διαχειριστής των οίκων εξετάζεται ότι μπορεί να έχει μέχρι και 8 οίκους ανοχής και είναι ένας άνθρωπος ,που είχε εμπλακεί και παλαιότερα με ένα κύκλωμα μαστροπείας στο οποίο συμμετείχαν και αστυνομικοί και είχε διερευνήσει η ΕΥΠ με εντολή εισαγγελέα και πολλά άτομα είχαν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος θεωρείται ότι επινοικιάζει τα στούντιο και ουσιαστικά δεν φαίνεται κάποιος που να είναι ο άμεσα υπεύθυνος για να συλληφθεί από την αστυνομία.

Δείτε επίσης