Ελλάδα

Τραγωδία στη Λευκάδα: Νεκρό το ζευγάρι που είχε εξαφανιστεί στην περιοχή Αθάνι - Εντοπίστηκε σε χαράδρα

Έξω από το αυτοκίνητο και χωρίς τις αισθήσεις τους σε χαράδρα εντοπίστηκαν ο άνδρας και η γυναίκα που αναζητούσαν τα ίχνη τους

Τραγωδία στη Λευκάδα: Νεκρό το ζευγάρι που είχε εξαφανιστεί στην περιοχή Αθάνι - Εντοπίστηκε σε χαράδρα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του ζευγαριού που είχε εξαφανιστεί στην περιοχή Αθάνι, όπου είχαν πάει για να προμηθευτούν μέλι. Πριν λίγο το Ι.Χ. τους εντοπίστηκε σε χαράδρα και σύμφωνα με τον δήμαρχο Λευκάδας Μπάμπη και οι δύο βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους εκτός του αυτοκινήτου.

Συγγενείς του ζευγαριού,.ενός άνδρα 75 ετών και μιας γυναίκας 72 ετών, τους περίμεναν να επιστρέψουν από την περιοχή Αθάνι, όπου είχαν πάει για να προμηθευτούν μέλι, ειδοποίησαν τις αρχές για την εξαφάνισή του

Αστυνομικοί, πυροσβέστες και συγγενείς των αγνοούμενων «χτένισαν» όλη την περιοχή γύρω από το Αθάνι, την διαδρομή προς το Αθάνι αλλά και μακρύτερα από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν πως η τελευταία επικοινωνία του ζευγαριού ήταν με μελισσοκόμο από το Αθάνι. Όπως ο ίδιος ανέφερε, το ζευγάρι θα επισκέπτονταν το ακρωτήρι της Νηράς και στην επιστροφή θα τον συναντούσαν για να προμηθευτούν μέλι, μια συνάντηση που, όμως, δεν έγινε ποτέ.

Από τις πρώτες στιγμές είχαν εκφραστεί φόβοι ότι το αυτοκίνητο του ζευγαριού είχε πέσει σε χαράδρα, φόβοι που δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.

Οι έρευνες σταμάτησαν χθες το βράδυ της Τετάρτης και ξεκίνησαν πάλι σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρας, με τη συμμετοχή ελικοπτέρου και σκάφους του Λιμενικού.

Δείτε επίσης