Ελλάδα

Κολωνός: Διαψεύδει ο ιερέας ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει για την υπόθεση της 12χρονης

«Δεν πήγα να αυτοκτονήσω, δεν γνωρίζω την υπόθεση», δηλώνει ο ίδιος

Κολωνός: Διαψεύδει ο ιερέας ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει για την υπόθεση της 12χρονης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε διάψευση προχώρησε ο πατέρας Νικόλαος από τον Κολωνό, αναφορικά με τις φήμες που διακινήθηκαν μέσω social media ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει για την υπόθεση της 12χρονης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο ιερέας τόνισε «όλα όσα ακούστηκαν ήταν εσφαλμένα. Ούτε επιχείρησα να αυτοκτονήσω ούτε έκανε εισαγωγή σε νοσοκομείο ούτε λιποθύμησα. Καταδικάζω την ελεεινή ενέργεια του βιασμού. Αλλά να θυμάστε ότι έχουμε και εμείς οικογένειες και πλέον βιαζόμαστε και εμείς. Παρακαλώ τα ΜΜΕ να μάς αφήσουν ήσυχους, έχω δύο παιδιά και τρία εγγόνια».

«Αυτό που χρεώσανε σε εμένα είναι ότι εχθές προσπάθησα να αυτοκτονήσω και ότι λιποθύμησα και ότι εισήχθην σε ένα νοσοκομείο, μάλιστα λέει ότι με πήρε η αδερφή μου. Έχω να σας πω ότι η αδερφή μου, καμία από τις αδερφές μου δεν είναι εδώ, δεν πήγα σε κανένα νοσοκομείο, εχθές στις 9 η ώρα το πρωί είχα σε μια επιχείρηση εδώ στην ενορία μου αγιασμό, που με παρακολουθούσανε 100 άνθρωποι, επέστρεψα στο γραφείο μου, έκατσα μια ώρα και έφυγα και πήγα στο σπίτι μου στην Κινέτα διότι εκεί είχα κάποιες υποχρεώσεις».

Συνέχισε ως εξής: «Τον Μίχο τον συναντούσα 3-4 φορές το χρόνο, κυρίως όταν γιόρταζε ο ναός. Συναντήθηκα μαζί του έξω από το μαγαζί του με άλλα 60 άτομα. Του είχαμε μία υποχρέωση γιατί έδινε καθαριστικά το ναό, προφανώς ήθελε να φτιάξει το προφίλ του.

Το κορίτσι το 12χρονο δεν το ξέρω καθόλου. Αν έκανε ιερέας αυτό το πράγμα να καεί στο πυρ το εξώτερον. Αλλά όχι να γίνει αυτό που έγινε χθες που με έπαιρναν φίλοι και συγγενείς τηλέφωνο για να διαπιστώσουν αν είμαι καλά. Αυτό δεν είναι βιασμός;

Έχω λοιπόν στείλει εξώδικα εκεί που χρειάζεται για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους».

Δείτε επίσης