Ελλάδα

Π. Ψυχικό: Αιματηρή ληστεία με θύμα 66χρονη - Τσαντάκηδες την έριξαν στο δρόμο και την τραυμάτισαν

Οι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού,πέρασαν δίπλα από τη γυναίκα και ο συνεπιβάτης της άρπαξε την τσάντα της.

Π. Ψυχικό: Αιματηρή ληστεία με θύμα  66χρονη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τσαντάκηδες έριξαν στο δρόμο και τραυμάτισαν ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Η αιματηρή ληστεία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην οδό Νιρβάνα στο Παλαιό Ψυχικό. Η 66χρονη γυναίκα περπατούσε στο πεζοδρόμιο κρατώντας στον αριστερό της ώμο την τσάντα της.

Οι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού,πέρασαν από δίπλα της και ο συνεπιβάτης της άρπαξε την τσάντα της.

Η γυναίκα προσπάθησε να την συγκράτηση, ο οδηγός πάτησε γκάζι, με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο και να συρθεί στην άσφαλτο για αρκετά μέτρα. Οι κλέφτες απέσπασαν τελικά την τσάντα και εξαφανίστηκαν.

Την γυναίκα είδαν περαστικοί, πεσμένη στην οδό Νιρβάνα, της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και ταυτόχρονα τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ και την Άμεση Δράση. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεσή στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ψυχικού που αναζητούν τους δράστες.

Δείτε επίσης