Ελλάδα

Φρίκη στην Κρήτη: Βίαζε την εγγονή του από τα 6 της χρόνια - Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης του παιδιού

Το 14χρονο κορίτσι σήμερα αυτοτραυματιζόταν, ως αντίδραση στα βασανιστήρια που βίωνε από τον παππού του

Φρίκη στην Κρήτη: Βίαζε την εγγονή του από τα 6 της χρόνια - Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης του παιδιού
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δεν τα χωρά ανθρώπινος νους τα όσα βίωνε ένα ανήλικο κορίτσι στα χέρια του παππού της. Αστυνομικοί του Τμήματος Μυλοποτάμου Κρήτης, συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας έναν 68χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να βίαζε την εγγονή του.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, το 14χρονο κορίτσι βρέθηκε με τραύματα στα χέρια σε πάρκο του Ρεθύμνου, γεγονός που παραξένεψε τους γιατρούς στο νοσοκομείο όπου μετεφέρθη αφού διαπίστωσαν πως είχε αυτοτραυματιστεί με ξυράφι.

Οι ειδικοί που προσπάθησαν να στηρίξουν το παιδί ψυχολογικά, κέρδισαν την εμπιστοσύνη του και εκείνο τους ανοίχτηκε, αποκαλύπτοντας τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του παππού της.

Σύμφωνα με όσα μπορούσε να ανακαλέσει στη μνήμη της η 14χρονη αλλοδαπή, ο παππούς της ξεκίνησε να την θωπεύει από την ηλικία των 4 ετών.

Όπως ανέφερε το κορίτσι, την πρώτη φορά που τη βίασε ο παππούς της ήταν μόλις 6 χρόνων, στην τουαλέτα του σπιτιού τους, ενώ το 2020 όταν αποπειράθηκε και πάλι να τη βιάσει, γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα χέρια του, καθώς στο σπίτι μπήκε ο αδερφός της.

Σε βάρος του 68χρονου σχηματίστηκε δικογραφία ενώ με εντολή ανακριτή εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ο άνδρας βρίσκεται από χθες στα χέρια των Αρχών.

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες (24.10.2022) σε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από κ, Ανακριτή Ρεθύμνου για βιασμό, απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής από τα έτη 2013 ή 2014 έως το 2020.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ Εισαγγελέα Πλημ/κων Ρεθύμνου.

Δείτε επίσης