Ελλάδα

Επίθεση με καυστικό υγρό: Παραδόθηκε η 38χρονη 36 ώρες μετά τη λήξη του αυτοφώρου

Παρουσιάστηκε στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα - Την «αδειάζει» ο πατέρας - «Δεν την κακοποιούσε», λέει - Μάχη ακόμη στο Θριάσιο για τον 36χρονο

Επίθεση με καυστικό υγρό: Παραδόθηκε η 38χρονη 36 ώρες μετά τη λήξη του αυτοφώρου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τρία 24ωρα μετά την επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της η 38χρονη παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η 38χρονη παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές περίπου 36 ώρες μετά τη λήξη του αυτοφώρου και 4 μέρες μετά την τέλεση της πράξης της ενώ από την Δευτέρα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εισαγγελέας Ηρακλείου έχει εκδώσει κακουργηματική δίωξη σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η 38χρονη σύμφωνα με το neakriti.gr, βρισκόταν σε επαφή από την Κυριακή κιόλας με δικηγόρο από την Αθηνά για να παραδοθεί. Την παράδοσή της έκανε ο δικηγόρος εξ Αθηνών Απόστολος Λύτρας που βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Ηράκλειο.

Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι φοβόταν να παραδοθεί για αντίποινα ενώ όπως έχει πει σε δηλώσεις της στα μέσα ενημέρωσης έριξε το οξύ γιατί θόλωσε μετά από καυγά με τον 36χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα είχε εμφανιστεί ως δικηγόρος της ο νομικός από το Ηράκλειο Μάνος Δρακωνάκης ο οποίος τελικά είχε χάσει κάθε ίχνος επικοινωνίας μαζί της

Διπλό χειρουργείο για τον 36χρονο

Την ίδια ώρα, ο 36χρονος δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο, με τους ειδικούς να κάνουν ό,τι περισσότερο μπορούν για να καταφέρουν να ελέγξουν την κατάστασή του και να σώσουν το μάτι του.

Το πρώτο βήμα είναι ένα διπλό χειρουργείο, με τους γιατρούς από το Θριάσιο και το «Γεννηματάς» να συντονίζονται για ταυτόχρονη επέμβαση στο πρόσωπό του και το μάτι.

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Δεν είναι καλή η κατάσταση του αδελφού μου. Το παλεύει, αλλά δεν είναι καλά… Δεν ξέρουμε τι θα γίνει και με το μάτι του… Όλοι οι γιατροί προσπαθούν… Είναι από πάνω του. Βρίσκεται στο Θριάσιο… Δεν ξέρουμε ακόμη το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκαλέσει το οξύ στον οργανισμό του», τόνισε από την πλευρά της η αδερφή του θύματος.

Έστελνε ροζ φωτογραφίες στον αδερφό του

Την ίδια ώρα, το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος ισχυρίζεται ότι η 38χρονη έστελνε ροζ φωτογραφίες και στον αδελφό του άντρα της.

Η 38χρονη, αφότου αποφυλακίστηκε ο 36χρονος, αλλά μετά τον χωρισμό τους, έστελνε άσεμνες φωτογραφίες σε ένα από τα αδέλφια του και δεν δίστασε να τον καλέσει ακόμη και σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, όπου όμως, το ραντεβού αυτό δεν έγινε ποτέ.

Μάλιστα, ο ίδιος ο πατέρας της σοκάρει, ισχυριζόμενος ότι τα όσα λέει η κόρη του είναι ψέματα κι ότι ουδέποτε είχε δεχτεί απειλές.

«Δεν την κακοποιούσε. Το ξέρω αυτό σίγουρα. Δεν υπήρχε ξυλοδαρμός και κακοποίηση και τέτοια. Ούτε απειλές. Για ποιον λόγο; Χωρίσανε γιατί τελείωσε. Δεν… Το πήρε βαρέως που την χώρισε κτλ… Δεν υπήρχε… Κακοποίηση δεν υπήρχε. Σίγουρα».

Δείτε επίσης