Ελλάδα

«Διάρρηξη εκατομμυρίου» στη Βάρκιζα - «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτια και χρυσαφικά

Στοχευμένη ληστεία «βλέπουν» οι Αρχές - Η οικιακή βοηθός ειδοποίησε τα παιδιά των ιδιοκτητών - Όλο το χρονικό

«Διάρρηξη εκατομμυρίου» στη Βάρκιζα - «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτια και χρυσαφικά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Κινηματογραφική διάρρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε σπίτι στη Βάρκιζα, όταν δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν λεία μαμούθ που υπολογίζεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ..

Στόχος ήταν μια ευκατάστατη οικογένεια από την Ουκρανία, η οποία διέμενε στην Ελλάδα και νοίκιαζαν μια μεζονέτα στη Βάρκιζα, Τα παιδιά της οικογένειας έμεναν σε άλλο σπίτι στην ίδια περιοχή. Σήμερα όμως, οι γονείς έλειπαν στο εξωτερικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η οικιακή βοηθός πήγε στο σπίτι και το βρήκε παραβιασμένο. Τότε ειδοποίησε τα παιδιά της οικογένειας, τα οποία ενημέρωσαν τις Αρχές.

Όπως διαπιστώθηκε, αρχικά οι δράστες άνοιξαν δύο χρηματοκιβώτια που είχε η οικογένεια, τα οποία περιείχαν κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας περίπου 900.000, καθώς και μια βαλίτσα που είχε μέσα 85.000 δολάρια.

Πριν φύγουν, όμως, αφαίρεσαν και μία βαλίτσα, η οποία είχε και αυτή κοσμήματα, αξίας επίσης 500.000 ευρώ, συν άλλα 25.000 δολάρια.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, εκτιμάται ότι η διάρρηξη σημειώθηκε από το απόγευμα στις 18:00 της Τρίτης, έως τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ η επιδρομή ήταν στοχευμένη,

Δείτε επίσης