Ελλάδα

Αυτοκτονία και όχι ανθρωποκτονία ο θάνατος του Αρχιμανδρίτη

Κρεμάστηκε με την ζώνη του

Αυτοκτονία και όχι ανθρωποκτονία  ο θάνατος του Αρχιμανδρίτη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αυτοκτονία «βλέπει» ο Ιατροδικαστής κ. Νίκος Καλόγριας για τον θάνατο του 63χρονου πατήρ Χρυσόστομου Λεβογιάννη που βρέθηκε χθες το μεσημέρι κρεμασμένος μέσα στο διαμέρισμα του στην πλατεία Αμερικής.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή, δεν διαπιστώθηκαν ίχνη πάλης ούτε μώλωπες αλλά μόνο κάποιες εκδορές στο πρόσωπο οι οποίες δεν θεωρούνται τέτοιες που να παραπέμπουν ότι προκλήθηκαν από συμπλοκή με άλλο ή άλλα άτομα.

Ο αρχιμανδρίτης βρέθηκε κρεμασμένος με την ζώνη του το μεσημέρι της Τετάρτης και η οικογένεια του που τον αναζητούσε, είχε κάνει λόγο σήμερα το πρωί για δολοφονία του δικού τους ανθρώπου. Ωστόσο τα δεδομένα από τον ιατροδικαστή κ. Καλόγρια ανατρέπουν και απομακρύνουν αυτό το ενδεχόμενο με την αυτοχειρία να είναι η επικρατέστερη εκδοχή. Παρόλα αυτά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που είχε αναλάβει την υπόθεση θα εξετάσει περαιτέρω τα στοιχεία για την πλήρη διαλεύκανση.

Τον 63χρονο ιερέα αναζητούσαν από την Δευτέρα, τόσο η μητέρα του όσο και ο αδερφός του που ζουν στο Άργος.

Ο πατήρ Χρυσόστομος Λεβογιάννης είχε τοποθετηθεί στο «Καρέλλειο- Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Δείτε επίσης