Ελλάδα

Οικογενειακό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη - Ο πατέρας σκότωσε τον γιο - Η μάνα τους βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος

Ο πατέρας ο φονιάς - Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ χωρίς καλό επίπεδο συνείδησης - Καυγάδιζε πολύ συχνά με το γιο του - «Άκουσα τη μητέρα να ουρλιάζει» - Το χρονικό και οι μαρτυρίες

Άγριο φονικό στη Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας σκότωσε τον 41χρονο γιο του στη Μενεμένη -«Άκουσα τη μητέρα να ουρλιάζει»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Οι διωκτικές αρχές της Θεσσαλονίκης ταυτοποίησαν τον πατέρα του 41χρονου ως δράστη της δολοφονίας του γιου του, το απόγευμα της Τετάρτης (26/10), εξιχνιάζοντας ένα ακόμη σοκαριστικό οικογενειακό έγκλημα στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Grtimes.gr από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο πατέρας του 41χρονου είναι αυτός ο οποίος τον σκότωσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν επί της οδού Ομήρου, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, η μητέρα βρήκε τον γιο της δολοφονημένο και τον σύζυγό της και δράστη της ανθρωποκτονίας ημιλιπόθυμο. Ο 69χρονος πατέρας του θύματος, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Πως έγινε η δολοφονία

Μπροστά σε ένα φρικτό σκηνικό βρέθηκε γυναίκα στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, η οποία, επιστρέφοντας στο διαμέρισμά της επί της οδού Ομήρου, εντόπισε νεκρό τον 41 ετών γιο της και ακριβώς δίπλα του, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, τον σύζυγό της.

Ο πρώτος έφερε πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος δεν είχε απολύτως καμία επαφή με το περιβάλλον, χωρίς, εντούτοις, να φέρει εμφανή τραύματα. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 προχθές το απόγευμα (26/10), μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Ομήρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr από αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα βρήκαν κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, ένα σκεπάρνι μήκους 38 εκατοστών να είναι κρυμμένο στο μπαλκόνι επιμελώς κρυμμένο το οποίο εικάζεται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος.

Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να το έκρυψε εκεί η μητέρα, όταν αντίκρισε τον σύζυγο και τον γιο της στο πάτωμα και στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο του 41χρονου

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο 41χρονος έφερε πολλαπλά χτυπήματα από εργαλείο, συνεπεία των οποίων επήλθε ο θάνατός του. Το φονικό όργανο εξετάζεται να είναι ένα σκεπάρνι, που σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού. Πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Καυγάδιζαν συχνά πατέρας και γιος στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συγκέντρωσαν μαρτυρίες περιοίκων, σύμφωνα με τις οποίες πατέρας και γιος είχαν συχνά καβγάδες τον τελευταίο καιρό. Από την έρευνα των αστυνομικών στη σκηνή του εγκλήματος δε διαπιστώθηκε η παρουσία άλλου προσώπου. Η μητέρα βρέθηκε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα όταν επέστρεψε στο σπίτι, οπότε κάλεσε άμεσα την Άμεση Δράση.

«Είχαν συχνούς διαπληκτισμούς μεταξύ τους καθώς ο γιος φέρεται να είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές», δήλωσαν περίοικοι στο grtimes.gr.

Μάλιστα, ένας από τους λόγους για τους οποίους καυγάδισαν οι δύο άνδρες ήταν και η βέσπα της φωτογραφίας, η οποία ήταν ιδιοκτησίας του πατέρας και ο 41χρονος την τράκαρε.

«Άκουσα τη μητέρα να ουρλιάζει, όταν αντίκρισε το παιδί της μέσα σε μια λίμνη αίματος και τον σύζυγό της σε άθλια κατάσταση», ανέφερε μάρτυρας

Δείτε επίσης