Ελλάδα

Φρίκη στα Πετράλωνα: Πα-τέρας βίαζε τα παιδιά του και η μητέρα τον συγκάλυπτε

Όχι μόνο βίαζε τα ίδια του τα παιδιά, αλλά τα προωθούσε και σε φίλους του

Πετράλωνα: Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης έρχεται στην επιφάνεια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ακόμη ένα φρικιαστικό περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης δύο παιδιών από τους ίδιους τους, τους γονείς, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στα Πετράλωνα ένα αγόρι 17 χρόνων και ένα κορίτσι 22 ετών, καταγγέλλουν τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση που έγινε πριν δέκα χρόνια.

Τα δύο αδέρφια που κατέθεσαν μήνυση εναντίον των γονιών τους, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατηγορούν τον πατέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση και τη μητέρα τους για σιωπή και συγκάλυψη.

Ο 17χρονος και η 22χρονη είχαν κάνει ξανά μήνυση εις βάρος του πατέρα τους μόνο το 2018, η οποία έφτασε μέχρι την προκαταρκτική εξέταση αλλά τελικά δεν προχώρησε η υπόθεση.

Ο πατέρας, πέραν του γεγονότος ότι φέρεται να βίαζε ο ίδιος τα παιδιά του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα προωθούσε και σε φίλους του.

Το 17χρονο σήμερα αγόρι είχε αποκαλύψει πριν από 10 χρόνια, δηλαδή όταν ήταν 7 ετών, την κακοποίηση που υπέστη μέσα στο ίδιο του το σπίτι σε έναν εκπαιδευτικό, με αποτέλεσμα να κινηθούν και τότε δικαστικά. Δυστυχώς τότε δεν είχε προχωρήσει η υπόθεση ωστόσο τις επόμενες ώρες αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις.

Δείτε επίσης