Ελλάδα

Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο «δράκος» του Π. Φαλήρου - Έστησε καρτέρι σε δύο γυναίκες μέσα σε μόλις τρεις ώρες

Συνελήφθη ο κατά συρροή βιαστής με το τατουάζ που είχε διαφύγει στην Αλβανία - Οδηγείται στη Δικαιοσύνη - Δείτε βίντεο ντοκουμέντα με την αρρωστημένη δράση του

Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο «δράκος» του Π. Φαλήρου - Έστησε καρτέρι σε δύο γυναίκες μέσα σε μόλις τρεις ώρες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο «δράκος» του Παλαιού Φαλήρου με το τατουάζ.

Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, καθώς και μετά από 3 τηλεφωνικές επικοινωνίες του Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογό του, ο «δράκος» βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας.

Πρόκειται για τον 45χρονο D. S. με αλβανική καταγωγή, ο οποίος είναι χωρισμένος, έχει δύο παιδιά και σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες είναι αλκοολικός και έχει βίαια ξεσπάσματα.

Για πολλά χρόνια έμενε στην Αλβανία με την οικογένειά του, αλλά μόλις χώρισε, επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε να μένει μαζί με τη μητέρα, ασκώντας βία εις βάρος της.

Μάλιστα, μάρτυρες λένε ότι από το σπίτι ακούγονταν πολύ συχνά φωνές και καβγάδες, ενώ μία γυναίκα από την πολυκατοικία έφυγε μία μέρα, σκορπίζοντας αίματα στους ορόφους.

Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του.

Νέα βίντεο

Την ίδια ώρα, στη δημοσιότητα έρχονται νέα βίντεο - ντοκουμέντα που καταγράφουν τις κινήσεις του 45χρονου βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 45χρονος τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο. Την πρώτη αποπειράθηκε να την βιάσει, όμως δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε. Στη συνέχεια ο άνδρας, από την Αλβανία επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Το πρώτο θύμα του, τού ξέφυγε χάρη στην ψυχραιμία που έδειξε, καθώς ο βιαστής επιβιβάστηκε σε φανάρι στο αυτοκίνητό της κοπέλας, και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την οδηγήσει σε απόμερο μέρος για να την βιάσει. Εκείνη σταμάτησε έξω από καφετέρια, ουρλιάζοντας, με αποτέλεσμα ο βιαστής να τραπεί σε φυγή.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Όπως φαίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό που δημοσιεύει το MEGA, ο δράστης -για τον οποίο αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης – φαίνεται να πλησιάζει το αυτοκίνητο της 24χρονης, της πρώτης γυναίκας που αποπειράθηκε να βιάσει.

Χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα, ο 45χρονος, αιφνιδιάζει την 24χρονη που έχει σταματήσει επί της οδού Αγίας Τριάδας στο Παλαιό Φάληρο. Ξαφνικά με το αριστερό του χέρι ανοίγει την πόρτα και κάθεται στο πίσω κάθισμα, ακριβώς στην πλάτη της οδηγού.

Πέρασαν 2 λεπτά για να τελειώσει ο εφιάλτης της κοπέλας μέχρι να καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της.

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου

Για την υπόθεση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του, Μπλέντι Τσούτσι.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον κ. Τσούτσι τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες οι αστυνομικές υπηρεσίες των δύο χωρών είχαν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας, κάτι που ο Τάκης Θεοδωρικάκος επεσήμανε στον Αλβανό ομόλογό του.

Δείτε επίσης