Ελλάδα

Στο Ασκληπιείο ο Πάνος Καμμένος με σοβαρό τραυματισμό στο πόδι - Πως έγινε το ατύχημα με τη μηχανή

Ποια είναι τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Στο Ασκληπιείο ο Πάνος Καμμένος με σοβαρό τραυματισμό στο πόδι - Πως έγινε το ατύχημα με τη μηχανή
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο Ασκληπιείο βρίσκεται από χθες το βράδυ ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά από ατύχημα που είχε με την μηχανή συγγενικού του προσώπου.

Ο Πάνος Καμμένος σύμφωνα μες στενό συγγενικό του πρόσωπο που μίλησε με το Vradini.gr κατά την προσπάθεια του να ανέβει στη μηχανή, λόγω αβλεψίας ή κακού υπολογισμού, δεν προσμέτρησε το βάρος της γιγάντιας μηχανής, η οποία απώλεσε την στήριξη της και έπεσε επάνω στο πόδι του πρώην υπουργού.

Η ζημιά είναι πολύ σημαντική, κάτι που αποκάλυψε και ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος λέγοντας «μπλέξαμε» και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό. Έχει έρθει γιατρός από το Λονδίνο να τον εξετάσει, και αποφάνθηκε ότι θα πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του εξωτερικού όπου υπάρχει η απαραίτητη υποδομή ιατρικών μηχανημάτων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί του Ασκληπιείου τους οποίους ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό για τις προσπάθειές τους, περιμένουν να υποχωρήσουν πρώτα τα οιδήματα που υπάρχουν στο τραυματισμένο πόδι, ώστε να επιτρέψουν την μετάβασή του στο εξωτερικό.

Δείτε επίσης