Ελλάδα

Κρήτη: Συνελήφθη προπονητής - Καταγγέλλεται για σεξουαλική επίθεση σε αθλητή του και για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και επικεντρώνεται στα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του, για τα οποία του πέρασαν χειροπέδες οι αρχές

Κρήτη: Συνελήφθη προπονητής - Καταγγέλλεται για σεξουαλική επίθεση σε αθλητή του και για ξυλοδαρμό της συντρόφου του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Προπονητής συνελήφθη στο Ηράκλειο Κρήτης για μικροποσότητα ναρκωτικών και κατοχή μαχαιριού, ωστόσο σε βάρος του σχηματίζονται δικογραφίες για τον βιασμό εκπαιδευόμενου αθλητή, καθώς και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και βία σε βάρος της πρώην συντρόφου του.

Όπως μεταδίδει το ertnews.gr την περασμένη εβδομάδα εκπαιδευόμενος αθλητής, ηλικίας 21 ετών, κατήγγειλε, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, τον 36χρονο προπονητή, καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς, φιλοξενήθηκε στο σπίτι του προπονητή του και εκείνος προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις εναντίον του παρά τη θέλησή του, οι οποίες κατά την Αστυνομία, συνιστούν βιασμό.

Σε βάρος του 36χρονου προπονητή εκκρεμούσε και άλλη καταγγελία που είχε γίνει στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου από την πρώην σύντροφό του. Η γυναίκα κατήγγειλε πως τόσο τον περασμένο Απρίλιο όσο και τον Οκτώβριο έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ίδιο, ο οποίος φέρεται να την χτύπησε στο κεφάλι και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να υποστεί επικίνδυνες σωματικές βλάβες και να πάει στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί χθες έκαναν έλεγχο στο σπίτι του προπονητή και βρήκαν στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών και ένα μαχαίρι, για τα οποία συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με το creta24.gr, αρνείται τις κατηγορίες και επικεντρώνεται στα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του. Ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή και αισιοδοξεί ότι πολύ σύντομα θα καταφέρει να δικαιωθεί σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του.

Δείτε επίσης