Ελλάδα

Κολωνός: Νέα αποκάλυψη Λύτρα για το Airbnb της φρίκης - Στο στόχαστρο των Αρχών

Αιχμές της θείας της ανήλικης για την ανακρίτρια φέρνει στο φως ο γνωστός δικηγόρος

Κολωνός: Νέα αποκάλυψη Λύτρα για το Airbnb της φρίκης - Στο στόχαστρο των Αρχών
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέα αποκάλυψη σχετικά με το διαμέρισμα Airbnb που αναζητούν οι Αρχές, όπου εξέδιδε τη 12χρονη από τον Κολωνό ο παιδοβιαστής και μαστροπός Ηλίας Μίχος έφερε στο φως ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας Απόστολος Λύτρας.

Όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στο «Live News», «έξω από αυτόν τον χώρο είναι παρκαρισμένα πολλά παιδικά ποδήλατα».

Παράλληλα, ο κ. Λύτρας αναφερόμενος στην κηδεμονία των παιδιών, σημείωσε θα την αναλάβει η γιαγιά τους και πιθανότατα η 12χρονη θα πάει στη θεία της.

Φόβοι πως εμπλεκόμενοι θα φύγουν από τη χώρα

Παράλληλα, ο ίδιος δήλωσε πως τα εντάλματα σύλληψης από την κύρια ανάκριση έχουν καθυστερήσει πολύ και φοβάται πως αρκετοί εμπλεκόμενοι θα διαφύγουν από την χώρα. Έπειτα ο δικηγόρος είπε πως ύστερα από επικοινωνία που είχε με τη θεία της 12χρονης, του ανέφερε πως το θύμα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Αιχμές για την ανακρίτρια

«Η ερώτησή μου είναι γιατί δεν μπήκε στη διαδικασία της αναγνώρισης μία φορά και μπήκε τόσες φορές; Δεν μπορώ να το κατανοήσω» διερωτήθηκε ο κ. Λύτρας. Αποκάλυψε επίσης πως σύμφωνα με τα όσα είπε η 12χρονη στη θεία της, η ανακρίτρια δεν είχε ενδεδειγμένη συμπεριφορά απέναντί της.

«Αυτό που έμαθα, απ’ όσα μου μετέφερε η θεία είναι πως ο τρόπος της ανακρίτριας προς την 12χρονη ήταν ιδιαίτερα απαξιωτικός με αποτέλεσμα να μεσολαβήσει η ψυχολόγος και η αστυνομικός στη διαδικασία για να γίνονται οι ερωτήσεις πιο ήρεμα» εξήγησε ο δικηγόρος.]

Δείτε επίσης