Ελλάδα

Κακοκαιρία «Eva»: Θα αποσταλεί μήνυμα 112 και στην Αττική

Συστάσεις για τον περιορισμό μετακινήσεων

Κακοκαιρία «Eva»: Θα αποσταλεί μήνυμα 112 και στην Αττική
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η κακοκαιρία «Eva» βρίσκεται σε εξέλιξη και επηρεάζει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Από χθες εκδόθηκαν δύο 112 για τους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας και σύσταση για περιορισμό των μετακινήσεων.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου, σε λίγη ώρα θα σταλεί μήνυμα από το 112 για τους κατοίκους της Αττικής, καθώς η κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει το Λεκανοπέδιο από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα πλημμυρών.

Προειδοποιητικό μηνυμα του 112 σε κατοίκους της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε σε κατοίκους της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου προειδοποιώντας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από τις βραδινές ώρες σήμερα έως τις μεσημεριανές ώρες αύριο στην περιοχή τους.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από τις βραδινές ώρες σήμερα έως τις μεσημεριανές ώρες αύριο στην νοτιοανατολική Πελοπόννησο .Περιορίστε τις μετακινήσεις σας και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena».

Δείτε επίσης