Ελλάδα

Οδοντίατρος έπεσε θύμα αδίστακτων κακοποιών στη Γλυφάδα

Άνοιξαν το πορτμπαγκάζ της BMW και άρπαξαν την μαύρη τσάντα πλάτης, που είχε μέσα 10.000 ευρώ

Οδοντίατρος έπεσε θύμα αδίστακτων κακοποιών στη Γλυφάδα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Οδοντίατρος έγινε στόχος κακοποιών στα Νότια Προάστια τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (4/11).

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, αφαίρεσαν από το αυτοκίνητο του, τσάντα πλάτης που περιείχε 10.000 ευρώ και προσωπικά του αντικείμενα.

Ο 55χρονος οδοντίατρος στάθμευσε για λίγα λεπτά το αυτοκίνητο του, στην οδό Φιλικής Εταιρείας στη Γλυφάδα. Οι δράστες που παραμόνευαν με τηλεκοντρόλ μπλόκαραν το κεντρικό κλείδωμα του οχήματος, και όταν απομακρύνθηκε το θύμα, άνοιξαν το πορτμπαγκάζ της BMW και άρπαξαν την μαύρη τσάντα πλάτης.

Όταν επέστρεψε ο γιατρός, είδε το αυτοκίνητο ανασφάλιστο, και αμέσως το μυαλό του πήγε στην τσάντα του και το μεγάλο χρηματικό ποσό που μετέφερε. Άνοιξε το πορτμπαγκάζ και διαπίστωσε ότι η τσάντα του είχε κάνει «φτερά».

Τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και έγινε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των κακοποιών, ήταν άκαρπες. Ο οδοντίατρος κατέθεσε στην Ασφάλεια Γλυφάδας, ότι στην τσάντα του, εκτός από το μεγάλο χρηματικό ποσό, είχε πιστωτικές κάρτες, δίπλωμα οδήγησης, ταυτότητα, γυαλιά ηλίου και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Δείτε επίσης