Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σώος ο 25χρονος που αγνοούνταν 15 ημέρες

Αίσιο τέλος στο θρίλερ του Μάρκου Παναγιωτάκη

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σώος ο 25χρονος που αγνοούνταν 15 ημέρες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Έπειτα από 15 η μέρες αγωνίας και αναζήτησης, ο 25χρονος άνδρας τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις Συκιές Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε σώος.

Ο Μάρκος Χλεουα- Παναγιωτάκης, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 16.30 από αστυνομικούς της ομάδας Ζ στη Λεωφόρο Νίκης και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα, από όπου και τον παρέλαβε η θεία του.

Ευτυχώς η κινητοποίηση των εθελοντικών ομάδων όλες αυτές τις ημέρες απέδωσαν καρπούς και έτσι σήμερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον ευαίσθητο νεαρό και να τον παραδώσουν στη θεία του η οποία όλες αυτές τις ημέρες έκανε εκκλήσεις να βρεθεί ο ανιψιός της.

Ο νεαρός Μάρκος είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα, λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας του που τον είχε καταρρακώσει. Έμεινε με την θεία του στις Συκιές Θεσσαλονίκης, όταν στις 27 Οκτωβρίου βγήκε από το σπίτι παίρνοντας μαζί του μόνο έναν σάκο και ένα μπουφάν. Ο 25χρονος είχε αφήσει πίσω του προσωπικά του αντικείμενα, όπως την ταυτότητά του, κλειδιά, κινητό τηλέφωνο και πορτοφόλι, γεγονός που οδήγησε την θεία του να πιστέψει ότι μπορεί να έκανε κάτι κακό στον εαυτό του.

Χθες μάλιστα, και η εκπομπή «φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, είχε προχωρήσει σε μεγάλη κινητοποίηση μέσω των εθελοντικών ομάδων για να εντοπίσουν το 25χρονο παλικάρι.

Δείτε επίσης