Ελλάδα

Ζαχάρω: Τραγικά τα παιχνίδια της μοίρας για τον 91χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Η οικογένειά του «έσβησε» στην άσφαλτο μέσα σε λίγα χρόνια - Χάθηκαν κόρη, εγγονός και παππούς

Ζαχάρω: Τραγικά τα παιχνίδια της μοίρας για τον 91χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Πύργου Κυπαρισσίας στο ύψος της Ζαχάρως, ένας υπερήλικας χάνει τη ζωή του, όταν με το αυτοκίνητο του επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό. Ο θάνατος για τον 91χρονο οδηγό του ΙΧ αυτοκίνητου που συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα, ήρθε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο Πύργου που μεταφέρθηκε.

Πίσω από αυτό το τροχαίο κρύβεται μια τραγική ιστορία για τον Ξηροχωρίτη από την Ζαχάρω, αλλά και τα μέλη της οικογένειάς του. Ο 91χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο έξω από το στάδιο της πόλης, σε διάστημα μερικών ετών είχε χάσει σε τροχαία την κόρη του, και τον εγγονό του. Ο δε δεύτερος εγγονός του πριν μερικές ημέρες έσβησε σε νοσοκομείο της Αθήνας από παθολογικά αίτια…

Σύμφωνα με το Ilialive.gr, πριν από χρόνια η κόρη του είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο στη μεγάλη ευθεία στο Ζευγολατιό Μεσσηνίας, μια απώλεια που «τσάκισε» την οικογένεια.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, στις 20 Ιουνίου, σε ένα τροχαίο που συνέβη στο κέντρο της Ζαχάρως ο εγγονός του, Γιάννης Καραχρήστος, που εργαζόταν ως διανομέας, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο 22χρονος κατέληξε.

Και πριν από λίγες εβδομάδες, έχασε και τον δεύτερο εγγονό του- η μητέρα του οποίου είχε σκοτωθεί στο τροχαίο στο Ζευγολατιό- καθώς κατέληξε από παθολογικά αίτια σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Δείτε επίσης