Ελλάδα

Κυπαρισσία: Στον ανακριτή οι τρεις για τη δολοφονία του 31χρονου - Κίνητρο τα λεφτά

Τον σκότωσαν για 12.500 ευρώ, που κουβαλούσε πάνω του - Αφότου τον έθαψαν στην άμμο, μετά συνέχισαν να διασκεδάζουν σε μπαρ της πόλης

Κυπαρισσία: Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για το άγριο έγκλημα στην παραλία Καρτελά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στον ανακριτή Κυπαρισσίας απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας του 31χρονου Αλβανού, που βρέθηκε νεκρός, θαμμένος στην άμμο.

Οι τρεις κατηγορούμενοι φέρονται ότι σκότωσαν τον 31χρονο, τον λήστεψαν και στη συνέχεια τον έθαψαν στην παραλία Καρτελά.

Οι φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, ένας 33χρονος Αλβανός, ένας 24χρονος Ρομά και μία 30χρονη Ελληνίδα, προσήχθησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο πρώην συγκάτοικός του ο φονιάς του - Πώς έγινε το άγριο έγκλημα

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία του 31χρονου Αλβανού την περασμένη Δευτέρα τα ξημερώματα στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, ο 33χρονος Αλβανός και η 30χρονη Ελληνίδα φίλη του, μετά το έγκλημα επέστρεψαν και πάλι στο νυχτερινό μαγαζί, που βρίσκονταν νωρίτερα με το θύμα, και διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Ασφάλειας Καλαμάτας, το μοιραίο βράδυ ο 31χρονος είχε μαζί του 12.500 ευρώ, κάτι που είχε αποκαλύψει στον πρώην συγκάτοικό του, την ώρα που διασκέδαζαν στο νυχτερινό μαγαζί. Στην ίδια παρέα ήταν η φίλη του 33χρονου δράστη και ένας 24χρονος Ρομά.

Αφού μέθυσαν το θύμα και με δόλωμα την 30χρονη γυναίκα, βγήκαν από τα κατάστημα στις 01:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο 33χρονος Αλβανός μπήκε στη θέση του οδηγού, στου συνοδηγού ο 24χρονος Ρομά και στα πίσω καθίσματα το θύμα με την νεαρή κοπέλα. Μετά από πέντε λεπτά το όχημα, έφτασε στην παραλία Καρτελά. Κατέβηκαν όλοι οι επιβάτες και εκεί σύμφωνα με όλα τα ευρήματα, χτύπησαν τον 31χρονο εργάτη γης, με μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Του άρπαξαν τα χρήματα και στη συνέχεια έσκαψαν στην άμμο και τον έθαψαν. Λίγα λεπτά μετά τις δύο τα ξημερώματα το αυτοκίνητο των δραστών επιστρέφει στην Κυπαρισσία, κατεβαίνει από το όχημα ο 24χρονος και το ζευγάρι συνεχίζει την πορεία του. Πηγαίνουν στο σπίτι, όπου διέμεναν, αλλάζουν ρούχα και μετά από αρκετή ώρα επιστρέφουν και συνεχίζουν την διασκέδαση τους στο κλαμπ. Το απόγευμα της Δευτέρας, ένας κάτοικος της περιοχής που έβγαλε το σκύλο του βόλτα, βρήκε τη σορό του 31χρονου θαμμένη στην παραλία.

Έπειτα, ακολούθησε ο εντοπισμός του 33χρονου και της 30χρονης στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν αρχικά 1.100 ευρώ και στο σπίτι, όπου διέμεναν άλλες 4.500 ευρώ. Τα ρούχα που φορούσαν το ξημέρωμα του φονικού δεν βρέθηκαν, παρά τις έρευνες της αστυνομίας.

Παράλληλα, οι δυο τους είχαν προβεί σε πολλές αγορές, και κυρίως σε αθλητικά ρούχα και υποδήματα. Μετά από επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθη στην περιοχή Βαλύρα ο 24χρονος συνεργός τους.

ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ

Δείτε επίσης