Ελλάδα

Δ. Χρυσικού: Κατέθεσε μήνυση κατά του Γ. Κιμούλη

Η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, ψευδή κατάθεση και ηθική αυτουργία του κυρίου Κιμούλη στις ψευδείς καταθέσεις

Δ. Χρυσικού: Κατέθεσε μήνυση κατά του Γ. Κιμούλη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Κατά του Γιώργου Κιμούλη και άλλων ηθοποιών στρέφετα η Δώρα Χρυσικού με μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους.

Όπως καταγγέλλει η ηθοποιός από τους μηνυόμενους διαπράχθηκαν κατά περίπτωση τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της ψευδούς κατάθεσης και της ηθικής αυτουργίας σε αυτές τις ψευδείς καταθέσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Κιμούλης έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά, αφού ήταν τα πρώτα άτομα που στάθηκαν εξ' αρχής στο πλευρό της Ζέτας Δούκα στη δικαστική τους διαμάχη.

Η Δώρα Χρυσικού μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της και αναφέρθηκε στην απόφασή της να κάνει αυτή την κίνηση.

«Είμαι καλά. Εγώ όλο αυτό το διάστημα έχω κρατήσει χαμηλούς τόνους, όπως και η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κι εγώ οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, να υπερασπιστώ την αλήθεια, δεν θέλω να φιμώνονται ούτε τα θύματα, ούτε οι μάρτυρες. Έχω και πείσμα και θέληση. Αυτή η δικαστική διαμάχη δεν έχει γίνει με δική μας πρωτοβουλία», είπε αρχικά.

«Ουσιαστικά εμείς έχουμε κληθεί να υπερασπιστούμε την αλήθεια μας και τους εαυτούς μας. Αυτή ήταν μία δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Γιώργου Κιμούλη και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Αν με ρωτάτε, αν το έχω μετανιώσει, φυσικά και δεν το έχω μετανιώσει. Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ, αν δεν έλεγα την αλήθεια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, τον λόγο πήρε ο δικηγόρος της Δώρας Χρυσικού, ο οποίος έσπευσε να διευκρινίσει τις κινήσεις, στις οποίες προχώρησε η ηθοποιός.

«Η κυρία Χρυσικού κατέθεσε μια μήνυση για περισσότερα αδικήματα, τόσο σε βάρος του κυρίου Κιμούλη, όσο και σε βάρος διαφόρων προσώπων που κατά περίπτωση, συνέδραμαν με ψευδείς τους καταθέσεις τον κύριο Κιμούλη. Τα αδικήματα απλώς για να γνωρίζετε είναι ψευδής καταμήνυση, ψευδής κατάθεση από περισσότερα πρόσωπα και ηθική αυτουργία του κυρίου Κιμούλη στις ψευδείς αυτές καταθέσεις», εξήγησε.

Δείτε επίσης