Ελλάδα

Καλαμάτα: Ο «Γολγοθάς» της 34χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά δύο μήνες μετά

«Πέρασαν δύο μήνες, αλλά ακόμα πονάω, οι εφιάλτες δεν σταματούν» - Συγκλονίζουν τα λόγια της για τη μάχη με τα σωματικά και ψυχικά τραύματά της

Καλαμάτα: Ο «Γολγοθάς» της 34χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά δύο μήνες μετά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Αγάπη Κωστέα, θύμα της επίθεσης αδέσποτων σκυλιών σε εργοστάσιο στην Καλαμάτα, συγκλονίζει με τη μαρτυρία της, καθώς δύο μήνες μετά το συμβάν τα σωματικά και ψυχικά τραύματά της δεν έχουν επουλωθεί, ενώ αδυνατεί να πάει στην εργασία της.

Η 34χρονη γυναίκα μητέρα δύο παιδιών, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την επίθεση που δέχτηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη από αγέλη σκύλων, καθώς πήγαινε στη δουλειά της σε εργοστάσιο, στην Καλαμάτα, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί με σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα.

Η ίδια μάλιστα, είχε προσπαθήσει να προστατευτεί πέφτοντας στο έδαφος και από τύχη γλίτωσε το κεφάλι και τον λαιμό της από τις δαγκωματιές των σκύλων. Δύο γυναίκες που είχαν ακούσει τις απελπισμένες κραυγές της και έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Δύο μήνες μετά, η Αγάπη Κωστέα δήλωσε πως δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από την επίθεση. Μάλιστα η ίδια, δεν μπορεί να πάει στην αργασία της εξαιτίας των τραυμάτων της στο σώμα, αλλά και από τον φόβο ότι τα σκυλιά θα της επιτεθούν εκ νέου.

«Πέρασαν δυο μήνες και 5 μέρες. Είμαι σπίτι, έχω ακόμα τραύματα, ακόμα πονάνε, οι εφιάλτες δεν έχουν σταματήσει εδώ και δυο μήνες, ο φόβος υπάρχει, δύσκολο αυτό, πήγα να χάσω τη ζωή μου. Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Οι μελανιές και τα τραύματα είναι έτσι όπως ήταν, μπορεί να είναι λίγο καλύτερη εικόνα, πίστευα θα επουλωθούν πιο γρήγορα, αλλά έκανα λάθος. Ένας γιατρός μου είπε ότι θα κάνουν καιρό να φύγουν τα τραύματα», είπε αρχικά.

«Δεν μπορώ να δουλέψω αυτή την στιγμή και λόγω πόνου και λόγω της κατάστασης. Και φυσικά δε μπορώ να πάω σε ένα μέρος που πήγα να χάσω τη ζωή μου. Δε μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία, ούτε και να πάω. Φοβάμαι να κυκλοφορήσω στον δρόμο, δεν νιώθω ασφάλεια , δεν έχω αυτή την ελευθερία που ο κάθε άνθρωπος την αποκτά από μόνος του. Εμένα με φυλάκισε, δεν έχω ελευθερία. Βλέπω σκυλί και τρέμω. Έχω ρωτήσει για ψυχολογική υποστήριξη αλλά μου είπαν ότι αργεί αυτή η διαδικασία. Ήμουν σε επαφή με έναν ψυχίατρο, αλλά πρέπει να γίνει κάτι πιο εντατικό, να κάνω συνεδρίες, να με βοηθήσουν και μέσα μου να νιώσω ασφαλής να μην φοβάμαι. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να φοβάται», συμπλήρωσε η κ. Κωστέα.

Για το τι έχει απογίνει η αγέλη των σκύλων η κ. Κωστέα είπε πως, «δεν έχω ενημέρωση από κανέναν, από καμία υπηρεσία τι έγιναν αυτά τα σκυλιά. Δεν έχω ενημέρωση ούτε εγώ, ούτε ο άντρας μου για το θέμα»

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στην περιοχή γύρω από το εργοστάσιο υπάρχουν ακόμα κάποια αδέσποτα σκυλιά.

«Ο Θεός μου έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία να ζήσω. Λυπήθηκε τα παιδιά μου, αυτούς που αγαπάω να είμαι δίπλα τους», κατέληξε.

Δείτε επίσης