Ελλάδα

Χαϊδάρι: Βρέθηκε η 46χρονη - Οικογενειακό δράμα πίσω από την εξαφάνισή της

Αίσιο τέλος, πού εντοπίστηκε η γυναίκα - Διένυε δύσκολη περίοδο, έπαιρνε αγωγή

Χαϊδάρι: Βρέθηκε η 46χρονη - Οικογενειακό δράμα πίσω από την εξαφάνισή της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αίσιο τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης της 46χρονης Παναγιώτας Φουρνιώτη, η οποία βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, χαρίζοντας χαμόγελα ανακούφισης και ευτυχίας στους δικούς της ανθρώπους, που την αναζητούσαν.

Η 46χρονη που είχε εξαφανιστεί από τις 13 Νοεμβρίου στην περιοχή του Χαϊδαρίου, βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη από αστυνομικούς και βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον.

Το οικογενειακό δράμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την ίδια. Κόρη γνωστού επιχειρηματία της Αμαλιάδας με κρεοπωλείο, βίωσε λίγους μήνες νωρίτερα την απώλεια του πατέρα της από κορωνοϊό, γεγονός που σε συνδυασμό με την προ ολίγων μηνών απώλεια και του πεθερού της της στοίχισαν σημαντικά.

Όλοι την περιγράφουν ως ένα χαμογελαστό κορίτσι, ευγενική και πάντα ευδιάθετη το οποίο καταρρακώθηκε από τις δύο αυτές απώλειες και το χαμόγελο που τη διέκρινε, έσβησε.

Έπαιρνε αγωγή

Όπως αναφέρει το patrisnews.com το τελευταίο διάστημα η 46χρονη νοσηλευόταν σε νοσηλευτικό ίδρυμα στην Αθήνα λαμβάνοντας θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει τις απώλειες που βίωσε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιχειρήσει και πάλι να το σκάσει αλλά οι αρχές είχαν καταφέρει να την εντοπίσουν άμεσα.

Δείτε επίσης