Ελλάδα

Νύχτα θρίλερ για τον αντιδήμαρχο Κηφισιάς - Ένοπλη ληστεία στη μονοκατοικία του

Εφιαλτικές στιγμές για τον αντιδήμαρχο Κηφισιάς και τα αδέρφια του - Αδίστακτοι ληστές τους χτύπησαν και υπό την απειλή όπλου άρπαξαν κοσμήματα 200.000 ευρώ!

Νύχτα θρίλερ για τον αντιδήμαρχο Κηφισιάς - Ένοπλη ληστεία στη μονοκατοικία του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στιγμές αγωνίας έζησε το βράδυ της Δευτέρας o αντιδήμαρχος του Δήμου Κηφισιάς, και τα δύο αδέλφια του, όταν στην μονοκατοικία τους, σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, εισέβαλαν τρείς κουκουλοφόροι και με την απειλή μαχαιριών τους ανάγκασαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο άρπαξαν χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο αντιδήμαρχος στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς, οι ληστές γνώριζαν για το χρηματοκιβώτιο και αυτός ήταν και ο λόγος της εισβολής τους.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των θυμάτων, στις 23:50 το βράδυ της Δευτέρας, ξαφνικά ο αντιδήμαρχος άκουσε δυνατό θόρυβο στην πόρτα του δωματίου του. Πριν προλάβει να σηκωθεί από το κρεβάτι, η πόρτα έσπασε και οι δύο ληστές -ο ένας με αιχμηρή μεταλλική λάμα και ο άλλος με κατσαβίδι- εισέβαλλαν στο υπνοδωμάτιο του. Έπεσαν πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με γροθιές και κλωτσιές στο σώμα, ώσπου κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Την ίδια ώρα, ένας τρίτος δράστης ακινητοποιούσε τον δεύτερο αδελφό, ο οποίος βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό του, και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν για τον τρίτο αδελφό. Μετά από πέντε λεπτά επέστρεψαν με το 3ο θύμα και τους έβαλαν όλους σε ένα δωμάτιο.

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες, ιατρικές μάσκες, μαύρα ρούχα, και γάντια στα χέρια για να μην αφήσουν αποτυπώματα.

Οι ληστές αμέσως τους ρώτησαν που έχουν το χρηματοκιβώτιο και τα θύματα τους απάντησαν ότι έχουν μόνο 1.000 ευρώ στο σπίτι. Η απάντηση εξόργισε τους κακοποιούς, λέγοντας ονομαστικά στον έναν αδελφό, ότι ήρθαν αποκλειστικά γι΄ αυτόν και ξέρουν ότι έχουν χρηματοκιβώτιο. Ταυτόχρονα άρχισαν να τους χτυπούν. Τα αδέλφια φοβήθηκαν για την ζωή τους, και αναγκάστηκαν να τους υποδείξουν το σημείο που ήταν κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο. Τους οδήγησαν σε μια από τις κρεβατοκάμαρες, όπου ξεκλείδωσαν το εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο. Αφαίρεσαν κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 200.000 ευρώ! Φεύγοντας άρπαξαν από το χέρι του αντιδημάρχου και ένα ακριβό ρολόι Rolex, αξίας 10.000 ευρώ, και 1.000 ευρώ που βρήκαν σε σακίδιο πλάτης.

Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν, χωρίς τα θύματα, όπως δήλωσαν από το φόβο τους, να κοιτάξουν την πορεία που ακολούθησαν. Σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων, επρόκειτο για δύο αδύνατους άνδρες και έναν εύσωμο, που οι δύο μιλούσαν καλά ελληνικά και ο τρίτος σπαστά ελληνικά.

Δείτε επίσης