Ελλάδα

Άγριο έγκλημα στη Ρόδο: «Την έπνιξα γιατί δεν με άφηνε να κοιμηθώ»

Η οικιακή βοηθός έπνιξε την κατάκοιτη ηλικιωμένη με ένα μαξιλάρι και μετά περίμενε τους αστυνομικούς στην είσοδο του σπιτιού

Άγριο έγκλημα στη Ρόδο: «Την έπνιξα γιατί δεν με άφηνε να κοιμηθώ»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένα φρικτό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ρόδου, με τη δολοφονία μιας κατάκοιτης ηλικιωμένης από την οικιακή της βοηθό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το έγκλημα σημειώθηκε στις 8:10 το πρωί της Δευτέρας (21/11) στην περιοχή Καλυθιές, όταν η 45χρονη Φ.Φ. τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση λέγοντας: «Ελάτε γιατί την έπνιξα».

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν νεκρή την κατάκοιτη γυναίκα και την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο του σπιτιού, προχωρώντας στη σύλληψή της.

«Δεν με άφηνε να κοιμηθώ και με ταλαιπωρούσε»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr, όταν η δράστις ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για ποιον λόγο διέπραξε αυτό το ειδεχθές έγκλημα, εκείνη απάντησε: «Δεν με άφηνε να κοιμηθώ και με ταλαιπωρούσε».

Μάλιστα, τους αποκάλυψε η ίδια τον τρόπο με τον οποίο τη δολοφόνησε, πνίγοντάς της με ένα μαξιλάρι, και τους ζήτησε να τη συλλάβουν.

Η οικιακή βοηθός, που κατάγεται από το χωριό Αρχάγγελος, πρόσεχε την ηλικιωμένη τον τελευταίο μήνα, καθώς και άλλα άτομα στο χωριό Καλυθιές τους προηγούμενους μήνες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη 75χρονη, με τα αρχικά Φ.Κ., αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, ενώ είχε ένα παιδί το οποίο φιλοξενείται σε ίδρυμα.

Δείτε επίσης