Ελλάδα

Ρόδος: Serial killer η οικιακή βοηθός - Έχει σκοτώσει άλλους τρεις ηλικιωμένους

Ομολόγησε τρεις δολοφονίες και υποστήριξε πως επιχείρησε να σκοτώσει και το παιδί της όταν ήταν νήπιο

 Ρόδος: Serial killer η οικιακή βοηθός - Έχει σκοτώσει άλλους τρεις ηλικιωμένους
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την οικιακή βοηθό στη Ρόδο, η οποία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε άλλους τρεις ηλικιωμένους που φρόντιζε τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η «Ροδιακή» στην ιστοσελίδα της η 45χρονη είπε στους αστυνομικούς που την ανέκριναν ότι το πρωί έπνιξε με μαξιλάρι 75χρονη γυναίκα στις Καλυθιές, η οποία την είχε προσλάβει για να την προσέχει.

Η ίδια ομολόγησε επίσης, ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της,όταν αυτό ήταν στη νηπιακή ηλικία.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή όσα τους έχει πει η 45χρονη, η οποία πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα, προκειμένου να αντιμετωπίστεί η περίπτωσή της.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα σταλεί αύριο το πρωί η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει πως θα εξελιχθούν οι έρευνες αυτές, για να επιβεβαιωθεί αν η 45χρονη λέει αλήθεια για τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει.

Η γυναικα που δολοφονήθηκε ήταν ηλικίας 75 ετών και διέμενε στις Καλυθιές. Ήταν ανήμπορη, άρρωστη και αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η 45χρονη τηλεφώνησε η ίδια στις Αρχές στις 08:10 το πρωί και ζήτησε από τον αστυνομικό του τηλεφωνικοόυ κέντρου να μεταβεί στο σπίτι ανακοινώντας ότι την έπνιξε με μαξιλάρι την άτυχη γυναίκα που πρόσεχε. «Ελάτε γιατί την έπνιξα» τους είπε.

Σύμφωνα με την rodiaki, η 45χρονη δράστιδα, όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, τους απάντησε ότι «δεν με άφηνε να κοιμηθώ και με ταλαιπωρούσε».

Δείτε επίσης