Ελλάδα

Εφιάλτης μέσα στο τρόλεϊ: 14χρονη θύμα άγριας σεξουαλικής επίθεσης από 30χρονο

Την τράβηξε βίντεο και φωτογραφίες και στη συνέχεια της επιτέθηκε χυδαία μέσα στο τρόλει

Εφιάλτης μέσα στο τρόλεϊ: 14χρονη θύμα άγριας σεξουαλικής επίθεσης από 30χρονο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία 14χρονη μαθήτρια έπεσε θύμα άγριας σεξουαλικής επίθεσης, μέσα σε τρόλεΐ στην περιοχή του Ζαππείου. Δράστης ένας 30χρονος, δηλωμένος Γάλλος υπήκοος με καταγωγή απο την Αφρική.

Ο άνδρας φερεται αρχικά να την κατέγραφε με το κινητό του, ενώ στη συνέχεια όρμησε πάνω της την πέταξε στα καθίσματα και άρχισε να την θωπεύει στο στήθος και τους γλουτούς βρίζοντας την χυδαία.

Ο οδηγός του τρόλεΐ που είδε το σκηνικό ακινητοποίησε το όχημα κάλεσε την αστυνομία με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί, να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και αφού ορίστηκε δικάσιμος να αφεθεί ελεύθερος.

«Κάρφωμα» και καταγραφή

Η σκηνή της φρίκης για την 14χρονη στήθηκε άγριο ξημέρωμα της 19ης Νοεμβρίου και ενώ το τρόλεϊ βρισκόταν στο ύψος του Ζαππείου. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 04:45. Η 14χρονη μαθήτρια με καταγωγή από την Πολωνία καθόταν με τρεις φίλες της, καθώς μετά από διασκέδαση τα κοριτσάκια επέστρεφαν στο σπίτι τους.

Απέναντι τους καθόταν ο 30 χρόνος δηλωμένος Γάλλος υπήκοος με τα στοιχεία Μπιλάλ Μωχάμεντ Μπουφεράρα. Ξαφνικά η μικρή είδε τον αλλοδαπό να την «καρφώνει» επίμονα, όμως δεν έδωσε σημασία.

Λίγα λεπτά αργότερα ο άντρας εντελως προκλητικά σήκωσε το κινητό του, στόχευσε πάνω της και άρχισε να την τραβάει βίντεο και φωτογραφίες. Το παιδί έντρομο του ζήτησε να σταματήσει να την καταγράφει όμως εκείνος αρνήθηκε.

Όταν η μικρή άρχισε να διαμαρτύρεται πιο έντονα ζητώντας του να μην την ενοχλεί και να σβήσει ό,τι εχει καταγράψει, ο άντρας σηκώθηκε πάνω και όρμησε πάνω της.

Ο άνδρας άρπαξε το κορίτσι με μανία, το πέταξε στα καθίσματα και αφού το χτύπησε στο κεφάλι, άρχισε να θωπεύει το στήθος του και τους γλουτούς και παράλληλα να την έβριζε χυδαία.

Το παιδί αρχίζει να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο οδηγός του τρόλεΐ να ακινητοποιήσει το όχημα, να κλείσει τις πόρτες και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο μπήκαν μέσα στο τρόλεΐ και πέρασαν χειροπέδες στο δράστη.

Ο 30χρόνος Γάλλος υπήκοος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Το μεσημέρι της Κυριακής μετήχθη στο Β΄ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου η εκδικαση της υπόθεσης του ανεβλήθη για τις 28 Νοεμβρίου 2022 και στη συνέχεια αφεθηκε ελεύθερος.

Δείτε επίσης