Ελλάδα

Κιβωτός: Αποκάλυψη - «βόμβα» για τον 19χρονο που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση

Οι άγριοι ξυλοδαρμοί των φίλων του στη δομή του Βόλου και η παραβίαση του χρηματοκιβωτίου με τα 40.000 ευρώ

Κιβωτός: Αποκάλυψη - «βόμβα» για τον 19χρονο που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία αποκάλυψη «βόμβα» για τον 19χρονο που άνοιξε τον «χορό» των καταγγελιών για την Κιβωτό του Κόσμου ήρθε στο «φως».

Όπως μεταδίδει το MEGA, η κλοπή που έγινε στην δομή του βόλου φαίνεται πως είναι κομβικό σημείο και η αλληλουχία των γεγονότων προκάλεσε αυτό το τσουνάμι των αποκαλύψεων και των καταγγελιών στην Κιβωτό του Κόσμου.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου του 2022, γίνεται διάρρηξη στο κεντρικό κτίριο της δομής στον Βόλο, όπου κάποιοι παραβίασαν ένα παράθυρο και αφαίρεσαν ένα κινητό χρηματοκιβώτιο το οποίο, περιείχε περίπου 35.000 – 40.000 ευρώ και ένα κουτί με δωροεπιταγές.

Η διάρρηξη έγινε αμέσως αντιληπτή και εκλήθη η αστυνομία, προκειμένου να γίνει έρευνα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν πατημασιές γύρω από το παράθυρο που έγινε η διάρρηξη, καθώς και δακτυλικά αποτυπώματα στο χρηματοκιβώτιο το οποίο βρέθηκε παραβιασμένο στην άκρη του αγροκτήματος στον Βόλο.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα και τα άλλα στοιχεία οδηγούν στη σύλληψη τριών ατόμων ηλικίας 15, 16 και 17 ετών τα οποία έμεναν στη δομή και είναι φίλοι με τον 19χρονο – το άτομο που έκανε τις καταγγελίες για την σεξουαλική κακοποίηση.

Στη συνέχεια γίνεται η σύλληψη των 3 ανηλίκων και παραπέμφθηκαν στην Δικαιοσύνη. Την ημέρα που έγινε η διάρρηξη, υπεύθυνος για την φύλαξη των παιδιών ήταν ο εκπαιδευτής, ο οποίος το καλοκαίρι – και συγκεκριμένα τον Αύγουστο – έκανε την καταγγελία για τον ξυλοδαρμό των παιδιών.

Μετά το περιστατικό της κλοπής ένας υπεύθυνος από τα κεντρικά της δομής μετέβη στον Βόλο προκειμένου να «ανακρίνει» τα παιδιά, κλειδώνοντάς τα και χτυπώντας τα προκειμένου να ομολογήσουν πού έκρυψαν τα χρήματα, καθώς δεν βρέθηκαν πουθενά.

Τα παιδιά ομολόγησαν και υποστήριξαν ότι πιέστηκαν να ομολογήσουν. Η κακοποίηση των 3 παιδιών έγινε αντιληπτή από τον 19χρονο. Μετά την σύλληψή των 3 παιδιών ο 19χρονος μετακινήθηκε σε άλλη δομή. Όλα τα γεγονότα είναι γνωστά στις δομές ωστόσο δεν έγινε κάποια καταγγελία. Το στέλεχος από τα κεντρικά της Κιβωτού, μετέβη εκ νέου στον Βόλο σε ρόλο «ανακριτή» και επιχειρεί να πιέσει τα παιδιά με ξυλοδαρμό για να του πουν πού έχουν κρύψει τα χρήματα.

]

Τότε, ο εκπαιδευτής αντιλήφθηκε το γεγονός και κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό των παιδιών στη δομή. Τον ίδιο καιρό ο 19χρονος αποφάσισε να πει τη δική του αλήθεια για την σεξουαλική κακοποίησή του από τον ιερέα.

Δείτε επίσης