Ελλάδα

Προκλητικός ο Αλβανός οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη: «Στα 20 μέτρα είχε διάβαση»

Δεν έχει νόμιμη άδεια διαμονής στην Ελλάδα - «Φοβήθηκα, γι' αυτό την εγκατέλειψα», υποστήριξε

Προκλητικός ο Αλβανός οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη: «Στα 20 μέτρα είχε διάβαση»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δήλωσε συντετριμμένος αλλά εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός στις δηλώσεις του ο 26χρονος Αλβανός οδηγός, που παρέσυρε, «πάτησε» δύο φορές και εγκατέλειψε την 21χρονη, η οποία τώρα δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ.

Ο ασυνείδητος οδηγός, ο οποίος είναι γνώριμος των Αρχών, σεσημασμένος για ναρκωτικά, αναμένεται να οδηγηθεί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, διότι δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα. Ο ίδιος τόνισε μέσω του δικηγόρου του πως αυτός ήταν και ο λόγος που εγκατέλειψε την κοπέλα, αφότου την παρέσυρε.

Ωστόσο, ο 26χρονος συμπλήρωσε πως εάν η κοπέλα δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό Εγνατία σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών, δεν θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του 26χρονου για την μέσω του δικηγόρου του:

«Είμαι Συντετριμμένος από το συμβάν, αλλά προέχει η κατάσταση υγείας της κοπέλας. Ωστόσο, εάν δεν δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό Εγνατία σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών… τίποτα δυσάρεστο δεν θα είχε συμβεί, διότι στα 20 μέτρα είχε διάβαση για να περάσει η κοπέλα».]


Τέλος, Έχει σχηματιστεί δικογραφία για τραυματισμό και εγκατάλειψη, ενώ αν καταλήξει η κοπέλα θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας.

Δείτε επίσης