Ελλάδα

Κολωνός: Ποιός είναι ο «Γιώργος» που κάρφωσε ο Μίχος μέσα από τη φυλακή

Τον «δείχνει» ως μαστροπό και βιαστή, προτού ο Μίχος γνωρίσει το 12χρονο παιδί

Κολωνός: Ποιος είναι ο «Γιώργος» που κάρφωσε ο Μίχος μέσα από τη φυλακή
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο κάδρο των ερευνών για την φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού μπαίνει ακόμη ένα πρόσωπο και μάλιστα μετά από αναφορά του προφυλακισμένου βιαστή της 12χρονης, Ηλία Μίχου.

Ο «Γιώργος» είναι το όνομα που βρίσκεται στο στόχαστρο των αστυνομικών και δικαστικών αρχών. Φέρεται να έχει διαδραματίσει παρόμοιο ρόλο με αυτό του Μίχου, δηλαδή του βιαστή και του μαστροπού.

Το νέο αυτό πρόσωπο φέρεται να έδωσε ο Ηλίας Μίχος μέσα από την φυλακή, όπου βρίσκεται ως προσωρινά κρατούμενος από τις 12 Οκτωβρίου, με σωρεία κατηγοριών να τον βαρύνουν.

Το όνομα «Γιώργος» φέρεται να το είχε αναφέρει και το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό στην διάρκεια συμπληρωματικής του κατάθεσης στην ΓΑΔΑ,

Έτσι πλέον οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές στην απίστευτη αυτή υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της ανήλικης από τον Κολωνό. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Γιώργος» που τον βγάζει στην «σέντρα» ο προφυλακισμένος Μίχος, έχει διαπράξει τα ίδια αδικήματα με τον 53χρονο χωρίς να αποκλείεται και χειρότερα.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο προφυλακισμένος 53χρονος αναφέρθηκε σε ένα πρόσωπο που όπως είπε εκμεταλλευόταν το κορίτσι πριν γνωριστεί με τον ίδιο. Κάτι το οποίο αν ισχύει, θα σημαίνει ότι το ανήλικο κορίτσι της πολυμελούς οικογένειας βιαζόταν πολύ πριν την γνωρίσει ο Μίχος, ίσως και ταυτόχρονα.

Ποιος είναι ο «Γιώργος»

Ο «Γιώργος» για τον οποίο δεν γνωρίζουμε αν αυτό είναι το πραγματικό του όνομα αν και το μικρό κορίτσι τον αποκαλούσε έτσι, μένει στον Κολωνό. Ο Γιώργος είναι κάτοικος Κολωνού, δεν έχει κάποια σχέση με την οικογένεια της 12χρονης, ενώ δεν γνωρίζεται με τον Ηλία Μίχο.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως μετέδωσε η εκπομπή, φέρεται να το έχει κατονομάσει και το κορίτσι στην τέταρτη κατάθεση που έδωσε στην ΓΑΔΑ. Φέρεται να έχει πει πως ο συγκεκριμένος άνδρας την εξέδιδε στο διαμέρισμα airbnb που έχει αναφερθεί.

Με τις τελευταίες αυτές εξελίξεις ουσιαστικά ανοίγει κι άλλο ο χρονικός κύκλος εκμετάλλευσης του ανήλικου κοριτσιού και όπως όλα δείχνουν μπαίνει και άλλο πρόσωπο στο κάδρο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην μεσημεριανή εκπομπή, οι εκτιμήσεις από τον κύκλο του προφυλακισμένου θέλουν τον Μίχο να είναι ανήσυχος και φοβισμένος για τυχόν διεύρυνση των κατηγοριών σε βάρος του. Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν δείχνει αποφασισμένος να μιλήσει για πρόσωπα που γνωρίζει και που σχετίζονται με το κορίτσι.

Βέβαια το νέο πρόσωπο που μπαίνει στο μικροσκόπιο των αρχών πιθανότατα να αναδείξει και ίσως να αποδείξει ακόμη μια πτυχή της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης. Αν αποδειχτεί ότι το ανήλικο κορίτσι βιαζόταν και εκδιδόταν και πριν τον Μίχο, τότε η προφυλακισμένη μητέρα του, έρχεται σε ακόμη δυσμενέστερη κατάσταση αφού θα φανεί ότι όχι απλά γνώριζε αλλά και συναινούσε.

Παράλληλα στο μικροσκόπιο των ερευνών της ανακριτικής αρχής βρίσκονται και τα live streaming, τα οποία παρακολουθούσαν αρκετοί «πελάτες» παιδοβιαστές. Ήδη τρία πρόσωπα έχουν ταυτοποιηθεί για αγορά από τον Ηλία Μίχο, πορνογραφικού υλικού μέσω live streaming. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά για όσους δεν ήθελαν απευθείας επαφές με τη 12χρονη, αλλά επιθυμούσαν να δουν τους βιασμούς της, ο Μίχος είχε άλλη λύση…

Δείτε επίσης