Ελλάδα

Αυτοί είναι οι τρεις δικηγόροι του πατέρα Αντώνιου - Ποιά η υπερασπιστική γραμμή

Πρόκειται για κορυφαία ονόματα στους νομικούς κύκλους

Αυτοί είναι οι τρεις δικηγόροι του πατέρα Αντλωνιου - Ποιά η υπερασπιστική γραμμή
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την ώρα που οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις στην Κιβωτό του Κόσμου έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας, με τις έρευνες για σοβαρές οικονομικές ατασθαλίες να επεκτείνονται σε όλες τις δομές, παράλληλα με τη διερεύνηση των σοκαριστκών καταγγελιών και μαρτυριών για ασέλγεια και κακοποίηση σε βάρος ανηλίκων, ο πάτερ Αντώνιος όρισε τρεις δικηγόρους, για να αναλάβουν την υπεράσπισή του. Πρόκειται για κορυφαίους στον κλάδο τους.

Συγκεκριμένα, είναι οι Θρασύβουλος Κονταξής, Τάσος Τριανταφύλλου και Γιάννης Κότσος.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο πατέρας Αντώνιος φιλοξενείται σε σπίτι στελέχους της δομής. Ο ίδιος, όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του, δηλώνει πως «δεν έκανε ποτέ κακό σε κανένα παιδί. «Γιατί τα λένε αυτά;», διερωτάται.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, έχει αναλάβει τη νομική υπεράσπισή τους.

Αυτοί είναι οι τρεις δικηγόροι του πατέρα Αντλωνιου - Ποιά η υπερασπιστική γραμμή

Ο δικηγόρος Θρασύβουυλος Κονταξής

«Ο πάτερ Αντώνιος δεν κρύβεται, είναι στην Αθήνα», δηλώνει ο αδερφός του

«Στην Αθήνα είναι, δεν κρύβεται», δηλώνει ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου, την ώρα που τόσο ο τελευταίος όσο και η Πρεσβυτέρα αγνοούνται, στον απόηχο των σοκαριστικών αποκαλύψεων και των καταγγελιών «φωτιά» για την Κιβωτό του Κόσμου.

«Στηρίζουμε τον αδελφό μας, πάνω από όλα με τις προσευχές μας. Αυτή τη δήλωση θέλω να κάνω. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο αδελφός μας, ξέρουμε την αθωότητά του, όπως και της πρεσβυτέρας του και παρακαλούμε τον Θεό να φανερώσει την αδικία που γίνεται στο πρόσωπό του και της πρεσβυτέρας του. Αυτό που ξέρω να πω είναι ότι ο πατέρας Αντώνιος 25 χρόνια εργάζεται, το έργο του φαίνεται και θα φανεί η αλήθεια. Πιστεύω ότι θα δικαιωθεί» ανέφερε στο «Tlive» ο ιερέας αδελφός του ο οποίος ιερουργεί σε μονή της Χίου.

«Έχουμε μιλήσει, αδέλφια είμαστε. Τον είδα ότι έχει ανδρείο φρόνιμα μαζί με την πρεσβυτέρα του. Τον συνάντησα μετά τα όσα λέγονται, αφού βγήκαν όλα αυτά. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Στην Αθήνα είναι, δεν κρύβεται ο πατέρας. Μου είπε με παράπονο, “τα βλέπεις πάτερ; Όλα αυτά θα τα πάρουν”. Χωρίς κακία, πίκρα μπορεί να βγήκε. Του απάντησα ''ας τα πάρουν πάτερ, τη ψυχή σου να μην πάρουν''» συμπλήρωσε ο ιερέας αδελφός του πατέρα Αντωνίου.

Και πρόσθεσε: «Όλοι κάνουμε λάθη ως άνθρωποι. Όλοι κάνουμε λάθη, μακάρι να ήμασταν άγιοι, αυτός όμως είναι ο σκοπός της ζωής μας. Εμείς πρέπει να είμαστε αγωνιστές κι όποιος αγωνίζεται, υπάρχουν πτώσεις, αλλά ξέρουμε πώς θα σηκωθούμε. Και βέβαια είναι στενοχωρημένος για όλα αυτά που συμβαίνουν, με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρει».

η ανάρτηση στο facebook

Πριν δύο μέρες ρπιν αναλάβει ο Θρασύβουλος Κονταξής είχε κάνει μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση στο facebook

Δείτε επίσης