Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Του έσπασε το αυτοκίνητο επειδή δεν ανταποκρινόταν στον έρωτα της

«Το έκανα από αγάπη για το παιδί», εξομολογήθηκε η 36χρονη ερωτοχτυπημένη

Θεσσαλονίκη: Του έσπασε το αυτοκίνητο επειδή δεν ανταποκρινόταν στον έρωτα της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο πληγωμένος εγωισμός την ώθησε στα άκρα. Την άρνηση του νεαρού άντρα να ανταποκριθεί στον έρωτα της, την πλήρωσε το αυτοκίνητο του που το έκανε ….καλοκαιρινό.

Η ερωτοχτυπημένη 36χρονη γυναίκα βρέθηκε στο εδώλιο της κατηγορουμένης του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία τις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Καταδικάστηκε σε 15μηνη ποινή φυλάκισης αλλά άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη. Στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι έσπασε το αυτοκίνητο του 28χρονου νεαρού άνδρα επειδή της άρεσε αλλά εκείνος δεν ανταποκρινόταν. «Το έκανα από αγάπη για το παιδί», δήλωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα η οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα άφηνε σημειώματα ερωτικού περιεχομένου στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, ομολογώντας τα αισθήματά της για αυτόν.

Ωστόσο ο 28χρονος δεν ανταποκρινόταν στα ...κελεύσματά της να συνάψουν σχέση. Ούτε όταν προσπάθησε να τον πλησιάσει για να μιλήσουν. Ο πληγωμένος εγωισμός από ότι φαίνεται την ώθησε στα άκρα, οπότε ξέσπασε την αγανάκτησή της στο αυτοκίνητό του, την περασμένη εβδομάδα προκαλώντας σ' αυτό εκτεταμένες ζημιές.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης με τον 28χρονο άνδρα να δηλώνει ότι γνωρίζει μόνο εξ όψεως την 36χρονη καθώς μένουν σε διπλανή γειτονιά, στην περιοχή της Τούμπας. Ανέφερε στο δικαστήριο ότι η γυναίκα τον είχε πλησιάσει πολλές φορές «χωρίς να της δώσω όμως ποτέ δικαίωμα».

Η 36χρονη συνελήφθη την προηγούμενη Πέμπτη όταν έγινε αντιληπτή από περαστικό, καθώς ήταν ξαπλωμένη στην οροφή του οχήματος το οποίο προηγουμένως είχε «διαλύσει», σπάζοντας καθρέφτες, προφυλακτήρες, υαλοκαθαριστήρες, χτυπώντας περιμετρικά τη λαμαρίνα και την οροφή του αυτοκινήτου, ενώ έσκισε και τα ελαστικά. Ο περαστικός ειδοποίησε την αστυνομία που συνέλαβε την 36χρονη η οποία δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Δείτε επίσης