Ελλάδα

Π. Αντώνιος - Πρεσβυτέρα: Αρνούνται τα πάντα-Τρεις δικηγόροι για την υπεράσπισή τους

«Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως... δεν έχουμε κάνει τίποτα», δηλώνει ο π. Αντώνιος

Π. Αντώνιος - Πρεσβυτέρα: Αρνούνται τα πάντα-Τρεις δικηγόροι για την υπεράσπισή τους
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την ώρα που οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για ασέλγεια και κακοποιήσεις ανηλίκων παίρνουν τη μορφή χιονιστιβάδας που «χτυπά» σφόδρα την Κιβωτό του Κόσμου, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα ετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή τους σε συνεργασία με τους δικηγόρους τους, όσο η Οικονομική Αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό όλες τις δομές της ΜΚΟ, ψάχνοντας στοιχεία για οικειοποίηση χρημάτων από δωρεές αστρονομικών ποσών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις πασίγνωστοι και κορυφαίοι στον κλάδο τους δικηγόροι αναλαμβάνυν την υπεράσπιση του ιδρυτή και ηγετικού στελέχους της Κιβωτού και της συζύγου του, με την υπερασπιστική γραμμή να συνοψίζεται στη φράση: «Είναι άμεμπτος όλων. Δεν έχει ακουμπήσει παιδί. Πρόκειται για συκοφαντίες».

Μάλιστα, μόλις χθες, Παρασκευή ο πατέρας Αντώνιος με δήλωσή του στο STAR ισχυρίστηκε ότι στην «Κιβωτό του Κόσμου» δεν έχει υπάρξει καμία ασέλγεια σε κανένα παιδί.

«Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο “φως”. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του», είπε στο Star ο πατέρας Αντώνιος.

Από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, υποστηρίζει πως «δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δεν γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά».

Την ίδια ώρα, οι συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου, αναφέρουν ότι «ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί».

Οι τρεις δικηγόροι που ανέλαβαν τον πατέρα Αντώνιο

Ο πατέρας Αντώνιος, κατέληξε στην ομάδα τριών δικηγόρων που θα τον εκπροσωπούν από εδώ και στο εξής.

Ο λόγος για τον Θρασύβουλο Κονταξή, τον Τάσο Τριανταφύλλου και τον Γιάννη Κώτσο.

Οι 3 αυτοί δικηγόροι, έχουν ήδη αναλάβει να ενημερώσουν τις Αρχές πως οι ιερέας βρίσκεται στη διάθεσή τους και της Εισαγγελίας οποιαδήποτε στιγμή του ζητηθεί. Την ίδια ώρα, αναφέρουν πως ο ιερέας ζει σε σπίτι της Κιβωτού, και διατυπώνει σε όλους τους τόνους πως όλα όσα, λέγονται σε σχέση με ασελγείς πράξεις, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δείτε επίσης