Ελλάδα

Διπλό «χτύπημα» ληστών στα Β. Προάστια - Άρπαξαν το όπλο αξιωματικού της ΕΛΑΣ

«Κασκαντέρ» διαρρήκτες «ξάφρισαν» 23.000 ευρώ από μονοκατοικία στη Ν. Ιωνία

Διπλό «χτύπημα» ληστών στα Β. Προάστια - Άρπαξαν το όπλο αξιωματικού της ΕΛΑΣ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Διπλό χτύπημα κακοποιών το βράδυ της Παρασκευής στα Βόρεια Προάστια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι χαμηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ. ΑΣ στα Σπάτα και του έκλεψαν το όπλο του, και στο σπίτι ιδιώτη στη Ν. Ιωνία και του άρπαξαν 23.000 ευρώ!

Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, οι δράστες στη μονοκατοικία του νεαρού υπαστυνόμου, μπήκαν παραβιάζοντας το παράθυρο της κουζίνας. Εισήλθαν στο σπίτι και αφού ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα δωμάτια, βρήκαν σε μια ντουλάπα ένα χρηματοκιβώτιο. Το έκλεψαν χωρίς να γνωρίζουν ότι μέσα είχε τον οπλισμό του αστυνομικού. Έφυγαν από την μονοκατοικία και οταν επέστρεψε ο υπαστυνόμος είδε τα δωμάτια άνω κάτω, και το πιστόλι του, με την γεμιστήρα και τις σφαίρες να έχουν κάνει φτερά. Ενημέρωσε τους συναδέλφους του για την κλοπή του οπλισμού, το σπίτι ερευνήθηκε για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών. Την έρευνα για την εξιχνίαση της κλοπής έχει αναλάβει στο Τμήμα Ασφάλειας Παλλήνης - Σπάτων.

Η έτερη κλοπή σημειώθηκε σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στη Ν. Ιωνία. Οι «κασκαντέρ» διαρρήκτες αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο διαμέρισμα. Ανενόχλητοι ερεύνησαν όλους τους χώρους, βρήκαν σε ένα συρτάρι τις 23.000 ευρώ, τις άρπαξαν και χάθηκαν στο σκοτάδι. Όταν επέστρεψε ο 37χρονος ιδιοκτήτης, είδε το σπίτι λεηλατημένο και να λείπουν οι δεσμίδες μετά χαρτονομίσματα. Τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, και την έρευνα για την σύλληψη των κακοποιών έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ν. Ιωνίας.

Δείτε επίσης