Ελλάδα

Κιβωτός: «Φύλλο και φτερό» το λογιστήριο στον Κολωνό - Υπό αξιολόγηση το προσωπικό

Μετά τις γιορτές το πόρισμα της οικονομικής αστυνομίας στην εισαγγελία - Ξεχωριστή έρευνα για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Κιβωτός: «Φύλλο και φτερό» το λογιστήριο στον Κολωνό - Υπό αξιολόγηση το προσωπικό
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία ομάδα από 8 εξειδικευμένους αστυνομικούς του οικονομικού εγκλήματος, έχει αναλάβει να ψάξει τα πάντα γύρω από το κεντρικό λογιστήριο της Κιβωτού του Κόσμου.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η ομάδα των 8 «ράμπο» του οικονομικού εγκλήματος, κάνουν «φύλλο και φτερό» την οργάνωση, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν γίνει οικονομικές παρατυπίες.

Ήδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν στη κατοχή τους χιλιάδες σελίδες αρχείων, κυρίως από το κεντρικό λογιστήριο της οργάνωσης στον Κολωνό, αλλά ερευνούν όλες τις δομές της Κιβωτού στη χώρα .Ήδη μάλιστα, έχουν αποσταλεί αιτήματα προς τις τράπεζες και την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών. Το πόρισμα της οικονομικής αστυνομίας εκτιμάται ότι θα κατατεθεί στην εισαγγελία μετά τις γιορτές, ενώ ξεχωριστή έρευνα διεξάγεται από την αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ξεκινά αξιολόγηση του προσωπικού

Οπως αναφέρει το κανάλι, το νέο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού, θέλοντας να προστατέψει με κάθε τρόπο τα παιδιά στις δομές, ξεκινά άμεσα την αξιολόγηση του προσωπικού.

Δείτε επίσης