Ελλάδα

Γλυφάδα: Συνελήφθη 34χρονος που «άρπαξε» πανάκριβα ρολόγια από Ισλανδούς τουρίστες

Αναζητούνται οι συνεργοί του 34χρονου - Τη ληστεία με τα ρολόγια συνολικής αξίας 357.000 ευρώ είχε αναδείξει το Vradini.gr - Πώς έγινε 

Γλυφάδα: Συνελήφθη 34χρονος που «άρπαξε» πανάκριβα ρολόγια από Ισλανδούς τουρίστες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Εφιαλτικές στιγμές είχαν ζήσει στις αρχές Νοεμβρίου στη Γλυφάδα, δύο Ισλανδοί τουρίστες, οι οποίοι είχαν πέσει θύματα ληστείας, όπως είχε αποκαλύψει το Vradini.gr.

Ένας από τους δράστες, 34 ετών συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του.

Ο 34χρονος κατηγορείται για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 24-11-2022, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 6-11-2022, στην περιοχή της Γλυφάδας, ο κατηγορούμενος, από κοινού με τρείς συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται, προσέγγισαν κατά την αποχώρηση τους από κατάστημα-μπαρ, δυο αλλοδαπούς ηλικίας 29 και 28 ετών, και με χρήση σωματικής βίας τους αφαίρεσαν από ένα ρολόι χειρός μεγάλης χρηματικής αξίας.συλληφθείς, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πώς έγινε η ληστεία

Οι τουρίστες από την Ισλανδία είχαν βγει για διασκέδαση σε μπαρ της Γλυφάδας και τα ξημερώματα επιβιβάστηκαν σε ταξί για να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο τους, που ήταν στην ίδια περιοχή. Όταν κατέβηκαν από το όχημα και άρχισαν να περπατάνε στο πεζοδρόμιο δέχθηκαν επίθεση από τέσσερα άτομα. Ξεκίνησαν να τους χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές και τους έριξαν στο έδαφος. Αφού τους ακινητοποίησαν, οι δράστες άρπαξαν τα πανάκριβα ρολόγια τους, επώνυμου οίκου, συνολικής αξίας 357.000 ευρώ και έφυγαν τρέχοντας. Όταν οι τουρίστες επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, είπαν στους υπεύθυνους τι τους συνέβη και ενημερώθηκε η αστυνομία.

Δείτε επίσης