Ελλάδα

Κολαστήριο ο «Άγιος Δημήτριος»: Νέα καταγγελία - Τον ζεμάτισαν για να τον συνετίσουν

Μετά το πόρισμα - κόλαφος, ανοίγουν τα στόματα για τον εφιάλτη που ζούσαν τρόφιμοι

Κολαστήριο ο «Άγιος Δημήτριος»: Νέα καταγγελία - Τον ζεμάτισαν για να τον συνετίσουν
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ίδρυμα-κολαστήριο ο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη, με τις νέες καταγγελίες που έρχονται στο «φως» μετά το πόρισμα - κόλαφος για τον θάνατο του 25χρονου Πάρη, να προκαλούν σοκ στο πανελλήνιο.

Ειδικότερα, συγκλονίζει μητέρα τρόφιμου, καταγγέλλοντας ότι φροντιστής έκαψε το παιδί της με ζεματιστό νερό για να το… συνετίσει.

Την ίδια ώρα, για τους βασανισμούς που υπέστη ο Πάρης στη δομή, μίλησε ο πατέρας του, Αλέξανδρος Κώτσος, ο οποίος επανέλαβε στην ΕΡΤ3, ότι το παιδί του δεν έφυγε από φυσικά αίτια, αλλά δολοφονήθηκε.

Όπως τόνισε ο κ. Κώτσος, οι φροντιστές είναι ανειδίκευτοι, αν σκεφτεί κανείς, ότι σε αυτή την τόσο ευαίσθητη θέση έχει εργαστεί ακόμη και υπάλληλος κονσερβοποιίας, ενώ υπήρχαν προνόμια που απολάμβαναν μόνο τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. «Τώρα που αποδεικνύεται, ότι το παιδί μου δολοφονήθηκε βρήκα για ποιο σκοπό έχω έρθει σε αυτή τη ζωή», κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Κώτσος.

Τέλος, απηύθυνε έκκληση στους γονείς που έχουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα, να μην φοβούνται έμμεσες απειλές των εκάστοτε διοικήσεων, ότι το παιδί τους θα κακοπεράσει, εάν προβούν σε καταγγελίες.

Δείτε επίσης