Ελλάδα

Ποσό που ζαλίζει στους λογαριασμούς του πάτερ Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Η Οικονομική Αστυνομία σαρώνει και τα ακίνητα της Κιβωτού του Κόσμου

Ποσό που ζαλίζει στους λογαριασμούς του πάτερ Αντώνιου και της πρεσβυτέρας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ποσό που ζαλίζει βρέθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς του πάτερ Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας, όπως προκύπτει από την έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας.

Μάλιστα, νωρίτερα τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι οι λογαριασμοί τους δεσμεύτηκα, ενώ η Οικονομική Αστυνομία έκανε έφοδο και στα σπίτια τους.

Παράλληλα, η Οικονομική Αστυνομία σαρώνει και τα ακίνητα της οργάνωσης.

Τα ακίνητα που ανήκουν στη ΜΚΟ φαίνεται να είναι 31 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Tlive του Alpha, βρίσκονται τόσο στην Αττική όσο και σε πόλεις της περιφέρειας. Ειδικότερα, τα ακίνητα εντός του λεκανοπεδίου εντοπίζονται σε 20 περιοχές, ενώ ακίνητα υπάρχουν σε ακόμη 11 πόλεις της Ελλάδας. Έτσι οι αρμόδιοι ερευνούν εάν τα ακίνητα προέρχονται μόνο από τις δωρεές.

Το ποσό που βρέθηκε στους λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής βρέθηκαν 300.000 ευρώ σε τρεις προσωπικούς λογαριασμούς δύο τραπεζών. Πρόκειται για την έρευνα που αφορά στις χρονιές από το 2017 μέχρι και το 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, υπάρχει αίτημα της Οικονομικής Αστυνομίας για να ανοίξουν οι λογαριασμοί σε ακόμη 10 τράπεζες.

Δείτε επίσης